3 ani de blog!!! - Cum a început totul... / Anniversary

  14 aprilie a devenit de 3 ani încoace zi de sărbătoare pentru mine, asemenea unei zile de naștere, de fapt cred că în realitate chiar asta este, ziua de naștere a blogului meu și într-un fel sau altul și a contului de instagram, deși acesta a fost deschis de mai mulți ani, cam tot în jurul acestei date a devenit mai mult decât un profil personal. În fiecare an am scris cu ocazia acestei zile câteva rânduri aici, într-un articol care cred că poate fi numit de acum tradiție. Anul acesta am să mă limitez la câteva paragrafe, pentru că nu vreau să repet cu aceleași idee ca și până acum. Adică este deja logic, platforma acesta înseamnă enorm de mult pentru mine, este ceva al meu unde eu dețin controlul absolut, o lume care poartă semnătura mea în fiecare frază pe care o scriu.
  Când am creat locul acesta am știut că nu va avea o anume direcție niciodată, că nu va fi genul de blog axat doar pe lifestyle, fashion, books, beauty sau ce mai există, am știut că acesta va fi efectiv un jurnal virtual. Bine, nu genul acela în care scrii efectiv ce ai făcut zi de zi, ci mai mult, despre toate lucrurile a căror sumă creează personalitatea mea. Ador să citesc și probabil acesta a fost și motivul real de la care a apărut blogul cât și contul de instagram, dar nu neapărat pentru că această pasiune ocupă locul cel mai important al lucrurilor ce mă definesc, ci pentru că așa a fost să fie atunci.
  Cum să vă spun eu, a existat o fată care mă urmărea pe insta de prin noiembrie 2016 când m-am reapucat de citit, după  pauză cam lungă de care nu sunt neapărat mândră, dar asta e o altă poveste oricum, deci tipa avea și un blog dedicat lecturii pe care eu am început să îl citesc în disperare pentru a afla opinii despre cărțile pe care le aveam atunci, pentru a știi ce să mai cumpăr curând, mă rog ați prins ideea și văzând pozele ei atât de mișto cu diverse romane și tot felul de agende, pixulețe, căni, floricele și toate nebuniile posibile am zis că vreau să fac și eu câteva așa și exact asta am făcut.
  Aveam o oarecare pasiune pentru fotografie de prin clasa a 9-a, abia redescoperisem bucuria de a citi și de a pătrunde în lumi magice, plus, pe atunci blogurile cât și conturile dedicate lecturii, mai exact, comunitatea bookstagram era abia la început la noi în țară, așadar ce făcea fata aia mi se părea superb și voiam și eu, sau mă rog, partea cu pozele, că la a avea un blog mi se părea prea mult și prea dificil. Și ce să vezi, fotografiile mele de atunci au fost într-atât de drăguțe ca ea să îmi lase mesaj și cum ne cum, mi-a zis că m-aș pricepe la a posta pe un blog și că ar trebui să încerc, că nu e greu să îmi fac unul. Deci nu vă dați seama, dar acele cuvinte parcă au fost ordine pentru creierul meu, pentru că la nici 10 minute eram pe google căutând o platformă gratis pe care să îmi deschid un blog, cel pe care scriu chiar acum.
  Nu îi știu numele, nu știu cum este trecută acum pe instagram, nu îi mai găsesc blogul, nu știu nici măcar dacă mai este în online, poate are un job sau e pe la vreo facultate bună, cert este că nu multe luni mai târziu, ea a dispărut din online. Mi-a spus să mă descurc și că am potențial și talent după primele articole, dar eu nu am apucat să îi mulțumesc niciodată. Poate pentru că atunci totul era nou și nu credeam că o să dureze, dar acum văzând cât timp a trecut și știind cât de mult bine mi-au făcut aceste platforme, cât de mult au contribuit la persoana care sunt acum, aș da orice să îi pot spune un mulțumesc. Astfel că, am ales să spun această poveste din două motive: primul ar fi că probabil nu o știe mai nimeni, nu am spus-o în online până acum, deci e ceva demn de o aniversare și doi, sper și mă rog ca fata aceea, dacă mai este în online și dacă mă mai urmărește sau măcar mă mai cunoaște, să îmi lase un mesaj. Știi tu, sunt eu tipa aia care am postat înainte de Crăciunul lui 2016 o poză cu romanele Orașe de hârtie, De 19 ori Katherine, Dacă aș rămâne și Sub aceeași stea alături de un pahar de cafea, ceramic roz și cu un model cu rochițe. O las mai jos.
  Poate mă mai ții minte...

Comentarii

2021 Reading Challenge

2021 Reading Challenge
Daniela has read 6 books toward her goal of 25 books.
hide

Goodreads

Instagram