2 ani de blog!!!

   14 aprilie a devenit acum 2 ani una din datele ce merită marcate în calendar cu o steluță uriașă pentru că exact atunci mi-am deschis blogul și odată cu el mi-am revizuit obiectivele contului meu de instagram. Totuși mai presus de toate acestea se află ceea ce înseamnă cu adevărat mediul acesta de online pentru mine.
   Blogul înseamnă locul în care atunci când nu mă simt bine e pe lista de refugiu alături de citit și vizionat seriale în miez de noapte. Blogul înseamnă un lucru doar al meu, o lume în care eu aleg ce scriu, ce postez și totodată o libertate pe care mi-am luat-o singură în a spune lucrurilor pe nume, în a nu mă mai ascunde de teama că opinia mea nu este corectă. Să scriu aici m-a învățat că am dreptul să spun exact ce gândesc și cred pentru că oricum nu poate fi toată lumea de aceeași părere cu mine. Am mai spus-o și o voi spune mereu, platforma aceasta alături de instagram pentru mine a fost un tratament, o trezire la realitate, o palmă peste față în a mă înțelege pe mine. Poate că aș fi rămas introvertită cu totul dacă nu mă apucam de scris, iar lista de posibilități de acest gen ar mai putea continua.
    Blogul este locul în care sufletul meu spune mai direct sau mai metaforic ce simte, ce a trăit și ce a simțit. Platforma aceasta, dar și instagramul îmi cunosc preferințele literare și în materie de haine mai bine decât mine aș zice. Serios acum, uneori mă avânt la niște alegeri ciudățele așa doar de dragul de a încerca ceva nou, deși sunt ferm convinsă încă de la început că acea carte o să rămână necitită sau acea pereche de jeanși o să stea în dulap nepurtați.
    O persoană mi-a spus nu de mult că eu chiar gândesc precum scriu și sincer, așa este. Nu o fac doar pentru vizualizări ci pentru că vreau să transmit ceva (tăind înjurăturile ocazionale, logic.) O,și să nu îmi spuneți că voi nu ați mai scos câte o floricică pe gură că nu vă cred. Nu. Nu. 
    Revenind. Ideea este că online-ul a fost acolo cu mine în acești doi ani atunci când am avut parte de zile și amintiri fantastice, de experiențe bune dar și mai puțin bune, poate chiar unele groaznice. Online-ul a rămas cu mine și când mi-am mai pierdut elanul de a posta, dar și în perioadele mele de "glorie"(deși e un pic cam exagerat termenul, dar heeei, asta e ziua mea importantă așa că lăsați-mă să mă simt bine). 
   Sentimente importalizate în scris,.Zâmbete captate în fotografii. Idei puse în practică și muncite unele mai mult, altele mai puțin, însă toate formează un întreg al personalității mele, a felului cum gândesc, a ceea ce îmi place, a lucrurilor pe care le fac, practic a omului care sunt acum. Persoană care s-a schimbat în bine tocmai pentru că s-a apucat să facă ceva ce o deconecta de o lume în care libera exprimare și opiniile susținute nu sunt privite tocmai cu ochi buni. 
   Multe distribuiri, mii de aprecieri, sute de comentarii și o comunitate minunată de oameni care îmi urmăresc postările. Pentru acele persoane ce sunt aici încă de la început, dar și pentru cele ce s-au alăturat pe parcurs sau mai recent, un mare mulțumesc și sper să vă regăsesc aici și anul viitor, tot pe 14 aprilie la un alt articol sentimental și logic, la un alt concurs pe instagram. Dada. După ce te-am plictisit 10 minute afli că există și un concurs (intră aici) deci, hai că e bine, a meritat oarecum nu? 

Comentarii

2021 Reading Challenge

2021 Reading Challenge
Daniela has read 6 books toward her goal of 25 books.
hide

Goodreads

Instagram