Pe scurt, asta este tot ce îmi pot dori eu de la tine / For soul

   Și acum să fim serioși, nu ai nevoie de o persoană perfectă, ci de o persoană care să te iubească, să te înțeleagă, să te respecte și să știi că ți-ar fi alături atunci când ai nevoie.
   Este adevărat că iubirea este subiectivă și că ajungi să percepi omul de lângă tine ca fiind perfect, iar asta este fantastic, mai ales când vezi că are și defecte, dar pe care le recunoaște, defecte pe care tu tot le iubești pentru că asta face ca acea persoană să fie minunată. Așa că de ce să mai spunem că așteptăm prințul pe cal alb sau prințesa din turn când, de fapt, știm că nu avem nevoie de perfecțiune? Oricum așa ceva nu există, astfel că, mă repet, de ce să vorbim de lucruri inexistente?
   Ai nevoie de o persoană alături de care să visezi la viitor. Ai nevoie de cineva care îți duce dorul când nu este aproape de tine. De cineva care își face griji pentru tine. Ai nevoie de un om care să te strângă în brațe când ai lacrimi în ochi, să te țină de mână atât de puternic ca și cum dacă ți-ar da drumul te-ai putea dezintegra. Ai nevoie de cineva care să îți reamintească zilnic cât de mult te iubește și cât de mult te prețuiește. Ai nevoie de un om care te motivează să fii mai bun/ă, să te autodepășești, dar care nu încearcă să te schimbe în vreun fel. 
   Nu ai nevoie de un chip de porțelan, de trăsături de păpușă și o știi și tu.
  Cel mai important este să găseși acel om lângă care poți fi tu însuți, care îți completează personalitatea, îți acceptă nebunia, îți iubește calitățile, dar și defectele. Îți trebuie o persoană care să te accepte așa cum ești și să te facă să te simți special/ă. 
*Dragă G.
Dacă citești asta, și sunt sigură că o vei face, vreau să știi că tu deja mi-ai oferit toate acestea.
 Cu dragoste, Daniela.*

Comentarii

2021 Reading Challenge

2021 Reading Challenge
Daniela has read 6 books toward her goal of 25 books.
hide

Goodreads

Instagram