Acceptă-te așa imperfect cum ești! Diferențele ne fac unici. / For soul

  Dorința mea constantă, gândul ce îl port cu mine zi de zi este acela de a fi unică. 
   Sună a aroganță? OK, hai să vă și explic la ce mă refer.
   Nu sunt perfectă, ba chiar aș spune că am o mulțime de imperfecțiuni, dar sunt diferită. Îmi place să fiu total nonconformistă cu așteptările oamenilor, cu normalul. Iar asta mă face unică. 

   Ador să îi surprind pe cei din jur cu orice. De la stil vestimentar, comportament, personalitate, vise, aspirații, preferințe, opinii, totul în cazul meu trebuie să arate, să fie cât se poate de evident că îmi doresc să fiu pe o cu totul altă lungime de undă decât rutina vieții cotidiene ce sare de la un om la altul fără a lăsa vreo amprentă de unicitate. 
   Imperfecțiunea este, de fapt, perfecțiunea mult visată, dar prea puțin înțeleasă. Diferențele sunt cele ce ne fac unici. Suntem oameni, nu păpuși realizate pe bandă rulantă pentru a face cu toții aceleași gesturi și, totuși, mulți nu înțeleg acest lucru și preferă să se alăture mulțimii decât să se depărteze de ea și să arate ce au ei mai bun.

    Sunt o copilă, uneori poate mult prea copilă. Iubesc culoarea roz și pisicile. Ador cărțile siropoase, filmele lacrimogene și încă mai cred în existența basmelor. Nu a acelora cu prinți și prințese sau broaște transformate de vrăjitoare rele, ci a acelor în care tu îți scrii singur propria poveste. Probabil cel mai intrigant, mai palpitant, mai romantic și mai magic basm pe care ți-l poți închipui.
   De partea cealaltă, tot eu sunt fata ce ascultă rock sau alte zeci de piese triste contrare cu pozitivitatea pe care o eman zilnic. Eu sunt tipa aia fricoasă, panicată până la lacrimi dacă se rătăcește pe undeva de restul grupului. Sunt anxioasă, sensibilă și fragilă, deși nu dau dovadă de mai nimic din toate acestea. 
    La fel cum pot arăta într-o zi în două feluri: hanorac și jeanși, păr prins și nici măcar un strop de machiaj; rochie, poșetă, jachetă, pantofi, toate perfect asortate, păr aranjat și perfect machiată, așa pot avea și două tipuri de comportamente într-o singură zi.
    Pot să vorbesc și să visez precum un copil, dar la fel de bine pot să fiu matură, capabilă să iau decizii importante, să mă supun regulilor și să realizez ceva fantastic. 
    Pot fi în multe feluri. Pot adora zeci de lucruri ce nu au nici o treabă între ele, cum, de asemenea, pot să fac greșeli, să fiu vulnerabilă și de neînțeles chiar.
    Îmi place să îmi schimb stilul vestimentar de câteva ori pe an într-atât încât cei din jur să nu mai înțeleagă nimic, pentru că da, am o oarecare satisfacție în a șoca lumea. Îmi place să îmi spun direct și cât se poate de explicit opiniile, să mi le susțin până la capăt deși uneori toți ceilalți sunt de partea cealaltă. Mai pe scurt, îmi place să fiu diferită, să fiu eu așa cum îmi doresc. 

    Acceptarea este cheia unicității. Când începi să îți accepți propria persoană, să nu mai fii o umbră în mulțime, atunci vei realiza că toate aceste diferențe, tot acest amalgam de lucruri, trăiri și aspirații te fac să fii unic.

  

Comentarii

  1. If the dealer qualifies, the playing cards are shown and payouts are calculated. Pai Gow Poker is a 바카라사이트 seven-card sport between the player and the dealer. The dealer gives each player seven playing cards and from these seven playing cards, the player then creates two hands to play. One of the 2 hands may have five playing cards and the other, solely two.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

2021 Reading Challenge

2021 Reading Challenge
Daniela has read 6 books toward her goal of 25 books.
hide

Goodreads

Instagram