Maraton de filme crăciunistice / Christmas2018

   Crăciunul este practic la o aruncătură de băț distanță și asta nu poate decât să mă bucure. De ce? Pentru că am de revăzut aproximativ 10 filme tematice ca să pot spune că am intrat în spiritul sărbătorilor așa cum se cuvine. Deși eu sunt acel gen de persoană care vizionează filme crăciunistice și în mijlocul lui iulie, dar asta este o cu totul altă poveste.
   Așadar pentru articolul de astăzi, este evident deja că am pregătit o listă cu cele mai bune, frumoase și emoționante filme de Crăciun pe care să le vizionați și voi în această perioadă, ca într-un fel de maraton. Am să încerc să spun câteva cuvinte despre fiecare în parte, dar în același timp nu vreau să mă lungesc foarte mult, asta ca să știți încă de la început.

1. A Christmas Prince și partea a doua a acestuia A Christmas Prince The Royal Wedding
   Cel mai probabil acestea sunt filmele mele favorite de Crăciun și abia aștept să le revăd, deși partea a doua cred că am văzut-o acum câteva zile, fiind recent publicată de către cei de la Netfilix. Partea cea mai faină la ele este că au fost filmate în România la castelul Peleș. Chiar dacă în film numele țării în care se petrece acțiunea este unul fictiv, locuitorii țării noastre își pot da seama cu ușurință că palatul acela este unul de pe meleagurile noastre. 
 2. Christmas Inheritance
  Alt film pe care l-am adorat și m-a și amuzat destul de mult. Este sentimental, comic și exact pe tematică, pe ceea ce înseamnă defapt spiritul Crăciunului. 
3. The Holiday Calendar
   Acesta a apărut nu demult, tot marca Netflix pentru că nu știu cum se face, dar ei au cele mai bune filme crăciunistice și anual apar cu zecile că să îți fie imposibil să te plictisești. 
   Un advent calendar, magia crăciunului sau poate mâna destinului și niște tineri cu vise mari...ce poți să vrei mai mult?
4. The Princess Switch
   Tot ceva recent de la Netflix pentru anul acesta, dar ceva care merită văzut cu desăvârșire mai ales dacă ești și fan/ă Vanessa Hugens, ei bine acesta este un film ideal pentru tine pentru că, la propriu, o vezi la dublu pe actriță. 
5. The Christmas Chronicles
   Ceva de râs, nu alta este acest film. Foarte, dar foarte mișto ideea lui și cum a fost făcut. Ceva fantastic de văzut cu toată familia în seara de Ajun. 
6. The Spirit of Christmas
   Cred că acesta este unul dintre cele mai emoționante filme existente de Crăciun sau cel puțin, aceasta este opinia mea. Am plâns și am fost uimită sau șocată, nici nu știu cum să mă pronunț, pe toată durata filmului. 
7. Christmas with a view
    Cred că a apărut acum o lună și mie personal mi-a plăcut mult de tot, deși recunosc că nu este chiar cel mai emoționant sau hilar film existent.
 8. I ll Be Home for Christmas
   Acesta este un film despre familie, iertare și dragoste, și despre cum un câine și o fetiță adorabilă pot face miracole de Crăciun. 
9. A Wish for Christmas 
   Uneori, singura dorință pe care o ai de Crăciun se împlinește, deși ai cerut poate imposibilul.
10. Nutcracker and the four realms
   Probabil cel mai așteptat film al iernii sau cel puțin cel mai așteptat film Disney al anului 2018. Toată lumea cred că știe clasica poveste cu spărgătorul de nuci, ei bine, acest film este o readaptare și reinterpretare modernă fantastică. Am fost acum o săptămână la cinema să îl văd și nu pot spune decât că nu voiam să se mai termine. 
   Pentru mine ani la rând Frozen reprezenta singurul film Disney pe care îl vizionam în anotimpul rece de zeci de ori (chiar săptămână de săptămână) și probabil așa o să și rămână încă multă vreme, dar cred că am să îl adaug și pe acesta spre a fi vizionat iarnă de iarnă, an de an de acum înainte pentru că prea magic a fost.

Comentarii

2021 Reading Challenge

2021 Reading Challenge
Daniela has read 6 books toward her goal of 25 books.
hide

Goodreads

Instagram