Book Haul pe lunile Iulie și August (2018) / Books

   A venit vremea unui noul Haul de cărți. 2 luni de vară în care mai mult m-am abținut din a cumpăra cărți pentru că aveam și încă am foarte multe necitite în bibliotecă. Deși, am reușit să lecturez un număr destul de frumușel de cărți în aceste 2 luni, mai exact 13 bucăți, tot mai am cam 45-50 de romane necitite pe rafturi. Dacă nu făceam această pauză din cumpărături, cred că se adunau și mai multe.
   Eu am cumpărat 9 cărți în aceste luni și am mai primit din cadrul colaborărilor cu edituri, site-uri, autori, dar și de la prieteni încă 8. Tot sunt câteva, sunt conștientă de acest lucru, dar 9 cărți în mod normal eu achizționam în 2 săptămâni... deci este un progres.

Editura Corint / Leda Edge / Corint Junior
 1. "Furthermore" volumul 1 din seria "Aventuri din tărâmul de dincolo de mai departe" de Tahereh Mafi - Am cartea Spulberă-mă de această autoare și deși încă nu am citit-o, și să îmi fie rușine, sunt sigură că îmi va plăcea. Astfel am ajuns să îmi doresc foarte mult cam tot ce este scris de ea. În plus, coperta acestei cărți este fermecătoare, chiar de e copilăroasă.
 2. "Te voi iubi mereu" volumul 1 din seria "Beaumont" de Heidi McLaughlin - Un romance pe gustul meu și cu asta am spus tot.
 3. 2x "Nicăieri nu e ca în Oz" o nuvelă din seria "Eliberarea Ținutului Oz" care anticipează aventurile din "Dotothy trebuie să moară" de Danielle Paige - Am achiziționat pachetul promițional cu cele două cărți de Danielle Paige pentru că ador reinerpretările poveștilor clasice, ale copilăriei mele și pentru că am fost o fetiță cuminte cei de la Corint mi-au expediat încă un pachețel de acest tip, dar care a venit și cu o superbă sacoșică de cititor. Deci, acum am două exemplare din cele două cărți...miroase a concurs pe Instagram.
 4. 2x "Dorothy trebuie să moară" volumul 1 din seria "Eliberarea Ținutului Oz" de Danielle Paige
 5. "Reverie cu flori de cireș" de Gwyneth Rees - O carte de copii ceva mai veche, dar care mi-a stârnit puțin curiozitatea și sincer mai am nevoie și de câteva cărți drăgălașe și ușoare pe lângă toate poveștile fantasy și misterioase pe care le citesc.
Editura Epica
 1. "Ugly love" de Colleen Hoover - Una dintre autoarele mele preferate, nu cred că este nevoie să mai spun ceva.
 2. "26 kisses și un happy end" de Anna Michels - O carte recent apărută la Epica pe care am și citit-o și recenzat-o. Link către articolul cu păreri aici.
Editura Herg Benet
 1. "Aromă de August" de Ioana Țigănilă - Deși, luna august a trecut, sunt sigură că această carte va fi bună și pentru toamnă. Mulțumesc autoarei pentru exemplar.
Editura Quantum
 1. "Lumina din Trodheim" volumul 1 din seria "Vicontele Verenței Pierdute" de Laura Știrbu - Îi mulțumesc autoarei pentru exemplarul trimis și aștept cu nerăbdare să văd cum stă treaba cu dragonii din această carte.
Editura Litera
 1. "Algoritmul fericirii" de P.Z. Reizin - Descrierea mi-a stârnit interesul pentru că nu mai am nimic asemănător în bibliotecă și unde mai pui că are și o copertă divină.
 2. "Se numea Sarah" de Tatiana de Rosnay - Dorința surorii mele în materie de lectură, dar nu pot spune că nu sunt și eu un pic curioasă de poveste.
 3. "În brațele unui prinț" volumul 1 din seria "Bastarzii Regali" de Sabrina Jeffries - Această carte îmi sună a telenovelă italiană, dar hei, uneori e binevenită și una de asta.
Editura Trei
 1. "Palatul de hârtie" volumul 3 din seria "Familia Royal" de Erin Watt - Citită, adorată și iubită precum celelalte volume ale seriei.
Editura Storia
 1. "Spune-mi tr3i lucruri despre tine" de Julie Buxbaum - Una dintre cele mai bune cărți ale anului pe partea de YA. Am și recenzat-o așa că voi lăsa aici link către articol.
 2. "Eliza și monștrii ei" de Francesca Zappia - Ambele cărți mi-au fost trimise de către editură și până acum am avut parte doar de minunății de la ei. Sper să fie și aceasta pentru că pare că mă voi regăsi și eu în subiectul abordat.
 
    
Comentarii

 1. Most of them are packaged as part of of} a primary deposit bonus, whereas others are their own promotion and may be claimed with utilization of} a promo code. We feel the proper way to get started is by utilizing Lucky Tiger’s 1xbet bonus code “BUBBLEMAGIC”. At the time of writing, have the ability to|you possibly can} claim 50 free spins for the slot game The Hunted Carnival.

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

2021 Reading Challenge

2021 Reading Challenge
Daniela has read 6 books toward her goal of 25 books.
hide

Goodreads

Instagram