Must Have for summer - Produse vechi și noi / Beauty

  Pentru că de multă vreme nu v-am mai vorbit aici pe blog despre produse de beauty și nu știu de ce, pentru că material ar fi fost dacă stau să mă gândesc, dar asta e, nu avem ce face, revenim acum și la aceste obiceiuri. 
  Ca tot e vară și vacanță, iar lumea parcă iese mai mult, la plajă, la munte, pe oriunde ai merge oricum de căldură nu scapi, asta dacă nu se mai anunță vreun cod portocaliu de ploi, dar să sperăm că nu.
 Întorcându-ne la ale noastre, astăzi vreau să vă vorbesc despre 5 produse absolut esențiale pentru mine în această vară. Unele sunt recent intrate în kit-ul meu de beauty, altele își fac veacul pe la mine de o lună sau chair mai mult, dar parcă nu mă mai satur de ele. 

1. Liquid Camouflage High Coverage Concealer de la Catrice
  Cu primul produs voi trișa puțin deoarece pe acesta îl folosesc deja de 7-8 luni cred, oricum de multă vreme, dar nu mă pot despărți de el. Este cel mai mișto concealer și cel mai ieftin. Calitatea acestuia este cu mult peste prețul său. 
  Acoperă bine, nu se strânge, iluminează zona de sub ochi și este water proof. Ce poți să vrei mai mult pe timpul verii?
*Îl puteți achiziționa de aici!*

2. Super Stay Matte Ink de la Maybelline
  Nu știu ce doamne o fi cu acest ruj, dar serios că nu se duce. Rezistența lui e, și scuzați-mi expresia, a naibii de bună. Am stat cu el pe buze și 12 ore și arăta tot la fel de bine ca după aplicare. Garantat e cel mai bun ruj mat pe care l-am încercat, iar nuanța pe care o am eu, 15 Lover, e demențială. Nu e nici maga țipătoare, dar nici subtilă nu este asta e sigur și sunt tentată să îmi achiziționez încă 4 nuanțe.
*Îl puteți achiziționa de aici!*
3. Hello Happy soft blur foundation de la Benefit
  Acesta este un fond de ten pe bază de apă ce promite o acoperire mică, lejeră și o textură hidratantă pentru persoanele ce nu vor să își încarce tenul prea tare în zilele caniculare, dar care totuși vor să își uniformizeze nuanța tenului. 
  Ei bine, în urma celor câteva zile în care l-am testat pot spune că acest produs absolut adorabil ca și ambalaj se și ține de toate promisiunile de mai sus. Este extrem de fluid și hidratant pentru ten, acoperirea este mică, dar suficientă pentru a uniformiza și a mai ascunde câteva mici imperfecțiuni și poate fi purtat atât cu o pudră de setare cât și singur pentru că nu se strânge și nu curge. Rezistența este foarte bună, 8 ore pe puțin este intact. 
  Ce pot să mai spun? Recomand din tot sufletul acest produs, deși este ceva mai scumpicel, cred că își merită fiecare bănuț.
*Îl puteți achiziționa de aici!*

4. Ultrashine Lipgloss de la Melkior
  Am acest produs de 2 luni cred, dar îl ador, îl iubesc și îl folosesc în prostie. 
  Nuanța mea este Sirena, un movuliu cu irizații argintii absolut superb de purtat pe buze atât la un machiaj discret cât și la unul ceva mai îndrăzneț la ochi.
  Rezistența este decentă, cam 2 ore în condițiile în care nu mănânci nimic și în caz că bei doar cu paiul, dar ce să ceri mai mult de la un gloss care oricum poate fi reaplicat din 2 mișcări și fără oglindă în față? 
  E numai bun acest produs pentru vară. Nu îl simți pe buze, dar totuși știi că ai ceva pe ele. Discret și totuși vizibil. 
*Îl puteți achziționa de aici!*

5. Scandalash Mascara de la Melkior
  Alingire maximă! Cu asta am spus tot. Serios acum, deși l-am folosit de 2 ori până acum, dat fiind că este o noutate a brand-ului, pot spune că la partea de alungire stă foarte bine. Gene de fetival scrie pe el vă spun eu. Totuși încă nu sunt convinsă de rezistența acestuia. Nu am avut ocazia să îl port mai mult de 5-6 ore pe gene, iar în condițiile acestea părea a fi ok, dar mai multe nu vă pot spune acum. 
 *Îl puteți achiziționa de aici!*
 Pentru cărți la prețuri extrem de accesibile comandă de pe Elefant.ro, iar pentru o gamă și mai variată intră pe Cartepedia, Cărturești sau Libris.
 Pentru cărți în limba engleză și o ambalare spectaculoasă a acestora comandă de pe Okian.ro sau Books-Express.ro
 Dacă vrei produse de make-up accesibile la preț intră pe paginile celor de la 1001 cosmetice, Aoro.ro și PinkPanda.ro, iar pentru produse high end încearcă site-ul Marionnaud.
 Pentru haine faine și pantofi mișto vizitează site-urile dyFashion.ro, StarShiners, Tezyo.ro, Answear.ro, Kalapod.net, BenVenuti.ro și Originals.ro. Și pentru că ai nevoie și de accesorii fabuloase pentru ca ținuta să fie completă îți recomand să intri pe pagina celor de la Meli Melo.ro, Yvy.ro și UrbanBag.ro.

Comentarii

2021 Reading Challenge

2021 Reading Challenge
Daniela has read 6 books toward her goal of 25 books.
hide

Goodreads

Instagram