Despre Instagram și editarea pozelor / Tips & Tricks

  Pentru că primesc destul de des întrebări cu privire la modul cum îmi editez fotografiile pentru Instagram și ce aplicații folosesc, am decis să realizez un articol pe această tematică ca să vă răspund tuturor. 
  De câteva luni bune folosesc același stil de editare și aceleași aplicații pentru a rămâne în tematica feed-ului meu. Fotografii colorate cu subton cald și plăcut.

  După cum știți deja, pentru mine Instagramul este principala platformă de social media și încerc pe cât posibil să îmi mențin un cont frumos cu un aspect ordonat și pot spune că mă bucur din toată inima că vă încântă fotografiile postate și interesul față de modul cum le editez. 

  Materialul pe care alegi să îl publici influențează numărul de urmăritori pe care îl vei avea. Oamenii caută să vadă ceva frumos, colorat, artistic și ordonat, mai exact, ei sunt atrași de fotografii gen Pinterest. Personal am testat multe stiluri și extrem de multe aplicații, iar în final am ajuns la ceea ce am să vă prezint în detaliu astăzi. 
  Așadar, voi trece la subiect și am să vă arăt întreg procesul prin care am înfrumusețat fotografia de mai sus.
   
Aplicații
  Până să ajung la rezultatul dorit, fiecare fotografie trece prin 3 aplicații: VSCO, Snapseed și Instagram. Din punctul meu de vedere aceștia sunt cei mai buni editori de fotografii ce sunt disponibili pentru telefon. Și da, eu încă mai folosesc Instagramul pentru a edita, ba chiar face minunile cele mai mari.
Editarea - Aplicația 1 - VSCO
  •   Intrăm în aplicație și adăugăm fotografia pe care dorim să o edităm. În cazul meu am ales să mă joc cu cea de-a doua fotografie de pe primul rând. 
  •   Setăm efectul A6, care din câte știu acum trebuie plătit. Eu când mi-am instalat aplicația pe telefon, acum un an, setul de efecte A era gratuit, dar acum este undeva în jur de 2-4 lei, însă eu zic că merită în totalitate. 
  •   Intrăm la secțiunea de SETĂRI și selectăm Sharpen +5,0. Chestioara aceasta conferă o claritate mai bună a fotografiei. 
  •   Și cam atâta ne-a fost treaba în VSCO, așa că apăsăm pe Save modificări și după pe cele 3 punctulețe din dreapta jos de unde vom alege să salvăm fotografia în galeria telefonului și bineînțeles dimensiunea ei. Eu mereu aleg Actual Size.
Editarea - Aplicația 2 - Snapseed
  •   Deschidem fotografia editată anterior în Snapseed și mergem cu ea la secțiunea Instrumente de unde selectăm Optimizează, iar aici o să avem ceva treabă.
  •   Ne jucăm cu Ambianța pe care o ducem la +75, Contrastul la +10, Umbrele la +20 și Zonele luminoase la +25
  •   Gata distracția și aici așa că apăsăm pe Exportă pentru a salva fotografia și mergem cu ea la cea din urmă aplicație.
Editarea - Aplicația 3 - Instagram
  •   Imediat ce am intrat cu fotografia în Instagram setăm efectul Ludwig apoi trecem la secțiunea Editează.
  •    Modificăm puțin Temperatura la 10 și Contrastul la -8...și cam asta ne-a fost. Rezultatul final: una bucată fotografie frumoasă.


  La 80% din fotografii folosesc exact aceleași setări, iar la restul de 20% mai fac mici modificări de luminozitate sau mai cresc numerele, depinde de aspectul fotografiei inițiale. Însă cum am spus, în mare parte aceasta îmi este tehnica și sper că am reușit să lămuresc pe toată lumea, iar în același timp sper să vă fie de folos materialul prezentat. ^^
 Pentru cărți la prețuri extrem de accesibile comandă de pe Elefant.ro, iar pentru o gamă și mai variată intră pe Cartepedia sau Libris.
 Pentru cărți în limba engleză și o ambalare spectaculoasă a acestora comandă de pe Okian.ro sau Books-Express.ro
 Pentru a precomanda noutățile editoriale intră pe site-ul celor de la Nemira, Humanitas, Trei și Litera.
 Dacă vrei produse de make-up accesibile la preț intră pe paginile celor de la 1001 cosmetice, Aoro.ro, Melkior.ro și PinkPanda.ro, iar pentru produse high end încearcă site-ul Marionnaud.
 Pentru haine faine și pantofi mișto vizitează site-urile dyFashion.ro, StarShiners, Tezyo.ro, Answear.ro, Aldo.com.ro, Kalapod.net, BenVenuti.ro și Originals.ro. Și pentru că ai nevoie și de accesorii fabuloase pentru ca ținuta să fie completă îți recomand să intri pe pagina celor de la Meli Melo.ro, Yvy.ro și UrbanBag.ro.
 

Comentarii

2021 Reading Challenge

2021 Reading Challenge
Daniela has read 6 books toward her goal of 25 books.
hide

Goodreads

Instagram