First Impresions - DM products / Beauty

   Cu ocazia acestui articol încep și o nouă rubrică pe blog, și anume SKINCARE sau mai concret spus, vom vorbi despre îngrijirea pielii și a tenului. Începând cu postarea de astăzi voi introduce și o nouă metodă de prezentare a produselor: First impresions
  Acum 2 săptămâni am primit un PR packaging de la DM România cu 10 produse de la diferite subdenumiri a mărcii proprii: ca de exemplu Balea sau Alverde. 
  ✋Înainte de a începe vreau să stabilesc următoarea idee: NU am fost plătită pentru a realiza acest articol, pentru a spune ceva anume si în nici un caz nu am să vă vând gogoși despre următoarele produse. Părerile mele sunt și vor fi mereu cât se poate de sincere și subiective. Pachetul mi-a fost trimis spre a testa produsele și rămâne la latitudinea mea ce și cum vorbesc de ele. 

Produse:
 *Toate produsele din imaginea de mai sus sunt cu extract de măsline și fac partea din marca Alverde DM.* 

1. Naturschon von Alverde naturkosmetik - Reinigungusmilch / Lapte demachiant
  Bine acum cred că o să modific puțin ideea de First impresions pentru că pe unele dintre produse le-am folosit o sigură dată, iar pe altele ce e drept le utilizez chiar zilnic de când le-am primit, cum este și acest lapte demachiant la care am deja o părere concret formată. Îndepărtează machiajul foarte bine atât folosit sigur cât și după utilizarea unei ape micelare. Este suficient să aplicați 1-2 pompițe și să masați tenul cu acesta, iar apoi clătiți pur și simplu cu apă călduță. Cât despre demachierea ochilor, aici cam ustură treaba, mai ales dacă aveți ochii foarte sensibili, deci pentru demachierea acestora nu prea l-aș recomanda, nu că nu ar fi bun, dar e puțin prea dureros. 

2. Naturschon von Alverde naturkosmetik - Gesichtscreme / Cremă de față
  Inițial nu prea mi-a plăcut crema aceasta, ce e drept din cauza mirosului cam puternic, dar după ce am trecut de acest aspect și m-am obișnuit cu mirosul a început să îmi placă destul de mult. Eu o aplic seara pentru că are o textură densă și am impresia de durează ceva până când intră complet în piele, dar o lasă tare catifelată și se simte mai revitalizată. 
Nu prea mă pricep la a descrie efectele produselor de îngrijire, dar fac și eu tot ce pot😂

3. Naturschon von Alverde naturkosmetik - Augencreme / Cremă de ochi
  Crema aceasta îmi reduce vizibil cearcănele de a doua zi dacă o aplic seara înainte de culcare, îmi lasă zona de sub ochi catifelată și o senzație plăcută de răcorire a pielii. Aceasta are și un miros mult mai subtil decât crema de față, deci nu am avut nici un fel de inconvenient cu ea.

4. Naturschon von Alverde naturkosmetik - Gesichtsol / Ulei de față
  Ei bine, cu acest produs nu m-am înțeles la fel de bine precum cu cele precedente. Eu am și un ten mixt spre gras deci nu cred că e cea mai bună alegerea de a folosi un ulei de față în vreun fel. Am încercat de 2 ori acest produs și efectiv nu intra în piele sub nici o formă, ci îmi curgea de pe față.. neh, pe acesta nu îl pot recomanda, poate cel mult persoanelor cu tenul uscat.
5. Balea Med pH 5,5 hautneutral / Deodorant 24h
  Acum nu pot zice că protecția e chiar de 24 de ore, dar în orice caz e mai bună decât la oricare alt deodorant încercat de mine. Mirosul este foarte plăcut și fresh, dar în același timp e și destul de subtil pentru a nu se amesteca cu cel al vreunui parfum pe care l-ați purta. Cred că acesta este cel mai utilizat produs din întrega cutie, iar pe acesta îl recomand din toată inima.

6. Balea Med pH 5,5 hautneutral seifenfreie waschlotion / Loțiune de spălat
  Eu o folosesc atât să mă spăl pe mâini cât și pe întreg corpul și îmi place că îmi lasă pielea catifelată și bineînțeles, curăță bine. Ca să o descriu în alt mod, aș zice că este o combinație între gel de dus și loțiune de corp.

7. Balea Med pH 5,5 hautneutral seifenfreies waschstuck / Săpun solid 
  A trecut ceva vreme de când nu am mai folosit un săpun solid și nici acum nu pot spune că îmi place să folosesc unul de acest gen în defavoarea celor lichide. Da, curăță bine și are un miros plăcut, dar nu e ceva ce m-a impresionat sau surprins în mod deosebit, îmi pare a fi ca oricare alt săpun solid. 

8. Balea Med pH 5,5 soft creme / Loțiune de corp
  Nu sunt cea mai mare fană în ceea ce privește loțiunea de corp și asta nu fiind că nu  îmi place de nici un fel, dar mai mereu uit să o folosesc. Ca de exemplu pe aceasta exact o singură dată am utilizat-o și da, mi-a plăcut mirosul pe care mi-l lasă pe corp, dar mai mult nu am avut ocazia să descopăr la ea pentru că am uitat să o mai folosesc. Poate astăzi e ziua norocoasă dacă tot am vorbit aici și mi-am amintit de existența ei. 
9. Dento dent Sensitive / Pastă de dinți
  Avem și două produse din categoria de curățare a dinților pe care mă bucur că am avut ocazia să le descopăr. Primul dintre acestea este o pastă de curățare pentru dinții sensibili, pe care sinceră să fiu nu am nici cea mai mică idee cum să v-o descriu😂. Tot ce vă pot spune este că mi-a curățat dinții și îmi place că nu este foarte mentolată, lucru care pe mine personal mă încântă.

10. Dento dent / Periuță de dinți
  Aceasta are niște perișori așa moi și îmi place că în sfârșit am și eu o periuță care nu mă rănește la gingii, plus că are și o culoare tare simpatică😊.

  Da, ăsta a fost un articol consistent așa că nu vă mai rețin, bănuiesc că v-au ajuns toate aceste cuvinte. Totuși nu uitați că vă aștept în comentarii părerile cu privire la articol și la produse, asta dacă ați încercat ceva din ce am prezentat mai sus.

Comentarii

 1. produse interesante, pe viitor vreau sa imi cumpar si eu mai multe produse pentru fata, corp etc de la un singur brand

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Sincer eu aș recomanda sa le alternezi de la mai multe mărci, așa testezi mai în detaliu la început și după știi ce să alegi concret.

   Ștergere
 2. Mereu caut produse de fata, dar îmi e foarte frica sa le folosesc.
  Mi e frica sa nu îmi stric tenul și sa îmi apară tot felul de ciudățenii :))
  De aceea sunt foarte pretențioasă la cremele și măștile de fata :))

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu de la produsele de față ți se strică tenul și apar coșurile. Maxim pot să îți apară pete de roșeață sau iritații dacă respectivul produs are în compoziție ceva la ce ești alergică, dar coșurile apar de la lipsa de hidratare, de la mâncarea nesănătoasă, lipsa de somn, stres, schimbările tenului de la un anotimp la altul, exces de zahăr sau de la condimente sau mâncăruri picante.

   Ștergere

Trimiteți un comentariu

2021 Reading Challenge

2021 Reading Challenge
Daniela has read 6 books toward her goal of 25 books.
hide

Goodreads

Instagram