5 lucruri care mă enervează / About me

  Din seria cu lucruri cu și despre mine zic să vă mai spun câteva chestiuțe, cum ar fi 5 lucruri care mă enervează la culme. Ca oricărui om îmi cedează și mie uneori nervii, ca să spun așa, și există și câteva lucrușoare care nu ar mai avea mult și m-ar face să scot fum pe nas exact cum vedeți în desenele cu Tom & Jerry. Totuși în restul timpului sunt un copilaș dulce și inocent.😂
(p.s. Da sunt conștientă că fotografia de mai sus nu prea se pliază pe articol, dar nu aveam altă opțiune 😂)

1. Urăsc când ceva nu îmi iese bine, când fac greșeli pe care nici nu le-am prevăzut și astfel să mi se ruineze cu totul o idee sau o activitate. Și da, aici sunt perfect conștientă că nu pot fi nervoasă decât pe mine însămi și îmi asum asta. Știu că oamenii din greșeli învață, dar tot sunt copleșită de furie și dezamăgire.

2. Nu știu dacă voi observați dar... știți acel moment când doar ce ați terminat să vă faceți curățenie în cameră/casă și totul e perfect aranjat, miroase a flori și fiecare colțișor strălucește mai ceva ca diamantele? Că eu da, pentru că sunt obsedată de curățenie. Și mai știți când după 2 ore, ca prin magie, deja s-a pus tot praful înapoi și jumătate din lucruri nu se mai află la locul lor? Vai cât mă exasperează astfel de situații și mizeria și lipsa ordinii în general. Deci efectiv îmi simt un ochi cum se zbate atunci când văd praf.

3. Când se pornesc dispute legate de religie și homosexualitate între două sau mai multe persoane care poate se află atunci la aceeași masă sau în aceeași cameră cu mine. Detest și mă enervează la culme când aud discuții cu scopul de a judeca oamenii cu alte înclinații sexuale sau care au altă religie. De ce să judeci și mai ales să te cerți pe un astfel de subiect? Oamenii trebuie să se deschidă la minte și să înțeleagă că nu au dreptul să interpreteze o religie ca fiind rea și alta bună, să nu mai spună că un bărbat homosexual are o problemă psihică doar pentru că nu este atras de o femeie... iar interpretările pot continua. 

4. Persoanele leneșe, care nu fac nimic decât să țină locul unei piese de mobilier într-o casă/cameră/clasă. Îmi venea să urlu de nervi când în liceu jumătate din colegii, când venea vorba de făcut curățenie în clasă sau de organizat vreo activitatea, ori stateau parcă lipiți de bancă ori se faceau nevăzuți în următoarea clipă când li se spunea ce au de făcut. 
 La facultate fiind acum, situația a rămas cam aceeași, doar că s-a mutat pe terenul unei camere de cămin. Trei din patru știm ce este o mătură și la ce poate fi folosită.

5. Când vreau să îmi dau cu părerea dar nimeni nu mă ascultă, ba chiar mai vorbesc persoane și peste mine doar ca să mă reducă la tăcere. Clocotesc de nervi când știu că am o idee sau o propunere bună, dar nimănui nu îi pasă, atunci mă simt eu ca o piesă de decor în tot acel tam-tam.

  Acum că ați aflat care ar fi câteva din lucrurile care nu mă prea încântă pe mine, vreau să știu și eu în care din situațiile de mai sus simțiți și voi furie? Nu totul este roz și nu mereu putem fi calmi, astfel că mi-am zis că un articol de genul ar fi total diferit și sper eu interesant sau cel puțin hilar.
 Pentru cărți la prețuri extrem de accesibile comandă de pe Elefant.ro, iar pentru o gamă și mai variată intră pe Cartepedia sau Libris.
 Pentru cărți în limba engleză și o ambalare spectaculoasă a acestora comandă de pe Okian.ro sau Books-Express.ro
 Pentru a precomanda noutățile editoriale intră pe site-ul celor de la Nemira, Humanitas, Trei și Litera.
 Dacă vrei produse de make-up accesibile la preț intră pe paginile celor de la 1001 cosmetice, Aoro.ro, Melkior.ro și PinkPanda.ro, iar pentru produse high end încearcă site-ul Marionnaud.
 Pentru haine faine și pantofi mișto vizitează site-urile dyFashion.ro, StarShiners, Tezyo.ro, Answear.ro, Aldo.com.ro, Kalapod.net, BenVenuti.ro și Originals.ro. Și pentru că ai nevoie și de accesorii fabuloase pentru ca ținuta să fie completă îți recomand să intri pe pagina celor de la Meli Melo.ro, Yvy.ro și UrbanBag.ro.

Comentarii

 1. Mihaelaa.ionelaa27 martie 2018 la 11:20

  Mă enervez și eu mai ales la curățenie!! Împart camera cu sora mea, iar ea e mai dezordonată! Ăsta mă enervează la culme. Mă mai enervează faza că nu face mai nimic!! Mă mai enervează persoanele vorbesc peste mine!!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Macar nu sunt singura persoana care moare de nervi la aceste situatii :))

   Ștergere
 2. Sincera sa fiu, nu m-am gândit foarte mult la asta pana acum:))
  Faza cu vorbitul unii peste alții, mă enervează și pe mine la culmeee
  Singura chestie care ma enervează și îmi vine sa spun verde în fata totul, sunt fitosii
  Sau cei cu nasul pe sus
  Pur și simplu nu îi pot suporta
  ��

  RăspundețiȘtergere
 3. Chestia cu praful e un chin. Prafu se asterne ca zapada anu asta. Dar , urat e ca dupa ce ai sters, nici dupa 1 min, vezi iar firicele de praf cand faci un curent mic pe langa mobila.

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

2021 Reading Challenge

2021 Reading Challenge
Daniela has read 6 books toward her goal of 25 books.
hide

Goodreads

Instagram