Paradise Extatic Mascara - L'Oreal Paris / Beauty

  Deși produsul despre care vreau să vă vorbesc astăzi are deja numeroase review-uri peste tot pe internet, mă supun din nou cerințelor voastre și vă împărășesc și părerea mea cu privire la rimelul Paradise Extatic de la L'Oreal Paris, așa numitul dupe pentru Better Than Sex de la Too Faced despre care am deja un articol pe care îl puteți citi apăsând AICI.
  Fără să mă mai lungesc și de data aceasta cu introducerea, cum fac în mod normal, zic să trecem direct la detaliile care contează și la rimelul nostru.

Despre produs
  Dacă e să mă întrebați pe mine, L'Oreal a rupt piața fără doar și poate cu acastă mascară și asta prin simplul fapt că au făcut un dupe după unul dintre cele mai apreciate rimeluri existente. BTS de la Too Faced este cu adevărat o mascara genială, apreciată de foarte multă lume, dar și prețul lui este pe măsură. Astfel că cei de la L'Oreal au venit cu soluția. O mascara ce promite aceleași rezultate, ce vine cu un design extrem de asemănătot, dar care în variantă full size este ceva mai pliabil pe buzunarele consumatorilor.  
  Cam acum o lună mi-am achiziționat și eu această mascara în speranța de a găsi o variantă mai ieftină a celei de la Too Faced și pot spune cu mâna pe inimă că la capitolul design clar asemănarea este de 95%, dar nici la rezultate nu e mai prejos.
  Periuța are aceeași formă de clepsidră cu perișorii deși ce permite o separare perfectă. Conferă volum și alungire la proporții uriașe și curbează extrem de frumos genele. Nu se fărămițează pe sub ochi în timp, deci nu o să vă treziți cu bobițe negre pe față, are o rezistență bunicică și la apă deși nu este water proof, iar aici mă refer strict la lacrimi. Dacă e să plâgeți stați calme că nu o să vă curgă rimelul. În ceea ce privește rezistența, ei bine aici ar fi diferența pe care am observat-o eu față de BTS. Dacă acela rezista cam 12 ore pe gene, acesta cred că a trecut cu brio de 16 ore, lucru destul de imprsionant. Aș putea spune că aceasta este o mascara ideală pentru nunți sau banchete, nu doar de zi cu zi.
  Ca și concluzie de final, aș spune că prin încercarea de a face un dupe pentru un rimel high end, produsul final a ieșit chiar mai bunicel dacă e să mă iau după rezistanța mai mare pe care am observat-o. Totuși depinde și de la om la om. Dacă mie mi se pare superbă această mascara, există posibilitatea ca uneia dintre voi să nu i se potrivească sub nici o formă, însă pentru cele ce vreți să încercați un alt produs pentru gene, dacă e să alegeți dintre original și dupe, aici vă recomand dupe-ul. Este extrem de reuși și cu un preț mai mic. 
  Produsul este disponibil în magazinele DM sau online pe eMag și elefant.

Comentarii

 1. Eu de obicei ma machiez doar cu rimel si un ruj de la oriflame (pt punctele rosii , ala cu o fața verde si una maro) , arata bine rimelul astaa *-*

  Insta: Alessia.Stefania10

  RăspundețiȘtergere
 2. Ai putea scrie niste lucruri cum putem sa trecem mai bine de examenul de a 8a?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Să fiu sinceră nu îmi mai amintesc nimic legat de examenul din clasa VIII-a tot ce mai știu sunt notele pe care le-am luat ... Să fac un astfel de articol mi-ar fi imposibil

   Ștergere
 3. Eu nu pot sa ies din casa fără un rimel :))
  Am genele foarte mici, iar un rimel Bun face diferența.
  Tot ce pun pe fata, este o crema, un rimel și eventual un ruj ( dar nu mereu) =))
  Deci, atunci când vine vorba de rimel trebuie sa aleg unul bunicel.
  Iar acesta nu e foarte scump din câte văd.
  Un articol minunat��
  Care e urmatorul articol pe lista? =))
  Pup��

  Insta: andreeaIstoc
  Fb : Andreea Olimpia

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

2021 Reading Challenge

2021 Reading Challenge
Daniela has read 6 books toward her goal of 25 books.
hide

Goodreads

Instagram