Recomandare de film: To the bone (Până la os) / Movies & Series

  Nu am mai scris de multă vreme un articol cu și despre filme sau seriale, dar zic să mă mai întorc și la vechile obiceiuri pentru că aș avea despre ce să vă vorbesc. Sunt o împătimită a serialelor, chiar obsedată de ele aș putea spune, dar nici pe partea de filme nu sunt mai prejos. Ce e drept, cu filmele sunt ceva mai pretențioasă, dacă nu îmi place din primele 20 de minute mă las păgubașă, pe când la seriale, mă lungesc câteva episoade pentru a fi sigură de calitate.

  Recent mi-am făcut și eu abonament la Netflix, iar asta clar a fost una dintre cele  mai bune  investiții ale vieții mele, pentru că servesc seriale și filme pe pâine dimineața, la amiază și seara. Bine, poate nu a fost chiar cea mai inteligentă investiție pentru că sunt mai obsedată ca oricând, dar asta e, eu nu regret nimic. Revenind la subiectul de discuție al articolului, printre filmele văzute recent pe Netflix se numără și TO THE BONE (PÂNĂ LA OS). 
  Subiectul m-a făcut să vreau să îl văd și să fiu ferm convinsă că îl voi adora și așa a și fost. 
  Ellen este o tânără de 20 de ani care suferă de anorexie nervoasă. Și-a petrecut multă vreme prin centre și spitale, dar nimeni nu a reușit să o ajute. Ea însăși nu și-a permis să se ajute. Psihicul ei era setat pe ideea de a fi cât mai slabă, deși Ellen era conștientă că asta îi va aduce moartea. 
  Noi luăm parte la ultima ei șansă de a schimba ceva până nu va fi prea târziu. O aventură de autodepășire a sinelui pe calea cunoașterii personale, pe alocuri amuzantă și nonconformistă. 
  Un film bazat pe realitatea cruntă a ceea ce înseamnă cu adevărat să fii o persoană anorexică. A fi mai slab decât media prevăzută la o anumită vârstă nu înseamnă că suferi de anorexie. Să îți dorești cu ardoare să iei în greutatea pentru ați salva viața, dar să nu poți din cauză că psihicul tău nu acceptă, să te lupți cu tine însăți, asta înseamnă anorexie, iar ăsta este subiectul acestui film. 
  O fată care regretă fiecare clipă în care nu mănâncă știind care ar putea fii verdictul final, dar care totuși nu poate accepta idea de a se îngrășa. În cele din urmă acceptă oferta de ajutor a unui doctor ceva mai neobișnuit și găsește forța de a porni pe un alt drum.
  Filmul acesta a fost fantastic de la început până la sfârșit. Foarte bine făcut, realist și extrem de motivațional, plus că în rolul principal o avem pe nimeni alta decăt Lily Collins, una din actrițele mele preferate. Recomand acest film din toată inima, mai ales dacă vreți ceva mai diferit, care să transmită un mesaj cu adevărat. 

Comentarii

 1. Am văzut de mai multe filmul ăsta, dar nicioadata am apăsat butonul de vizionare. Sincer, nici măcar nu știu de ce.
  AtâtA stiu: ca am văzut anul trecut aproaproape toate filmele care m-au atras și acum nu mai găsesc niciunul :))
  O sa mă uit la el cât de curând ��
  Mulțumesc pentru recomandare ��
  Insta: andreeaIstoc
  Fb: Andreea Olimpia

  RăspundețiȘtergere
 2. okey, oricat de bun ar fi filmul asta, mie mi-e frica de boala asta si nu am curaj sa ma uit, e prea mult:)) , dar daca ai avea si alte recomandari pe viitor, mie imi plac filmele de drama sau romantice, de familie.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu e de speriat chiar de loc acest film. Merita incercat. Totusi am sa revin pe viitor si cu alte recomandari^^

   Ștergere

Trimiteți un comentariu

2021 Reading Challenge

2021 Reading Challenge
Daniela has read 6 books toward her goal of 25 books.
hide

Goodreads

Instagram