O scurtă vizită la Brașov / Travel

  Acesta va fi un articol în puține cuvinte, dar consistența lui se va afla în toate pozele pe care vreau să vi le arăt și de asemenea este primul dintr-o serie ce o voi continua de acum pe blog cu fiecare ocazie posibilă. 
  Vreau ca genul acesta de postări să fie sub forma unui jurnal de călătorie / album foto prin care să vă arăt și vouă frumusețea locurilor pe care le voi mai vizita. Prin urmare sper să fie bine primit acest articol și vă aștept părerile în comentarii.
  Imediat după ce am terminat cu sesiunea de iarnă am dat o fugă până la Brașov, mai exact a fost o mini vacanță de o zi într-un oraș ce îmi doream de multă vreme să îl văd.  Deși călătoria cu trenul a fost groaznic de obositoare și a stors toată vlaga din mine și colegele mele, m-am trezit instant la viață când am ajuns în Brașov și în puținul timp petrecut în acel oraș am văzut o arhitectură superbă ce nu e de găsit în Județul Suceava. În zona Centrului Vechi, Piața Sfatului m-am simțit ca într-un oraș medieval. Clădiri vechi, dar totuși frumos colorate, librării și cafenele la tot pasul, numeroase magazine de haine, accesorii si suvenruri...ce îți poți dori mai mult?! Să nu mai zic că am văzut oameni de toate naționalitățile cred. Am auzit persoane vorbin în engleză, în franceză, rusă, germană și dacă eram mai atentă sigur mai descopeream câteva. 
  Ce pot să mai spun. sper să mă mai întorc acolo, dar la următoarea ocazie nu va mai fi doar pe o zi, ci măcar 3-5, pentru a avea mai mult timp să descopăr întregul oraș, nu doar o bucățică din el. 
  Am să vă las mai jos câteva cadre realizate de mine în încercarea de a surprinde frumusețea acestui oraș și vă sugerez și vouă o astfel de evadare din ritmul zilnic, mai ales după o perioadă mai stresantă cum sunt examenele. 

Comentarii

 1. Ahh BRAAASOOOOV����������
  Am fost și eu acolo cu clasa și pot sa spun ca e un loc minunat! Clădirile acelea, cum le ai zis tu, medievale sunt absolut superbe, numai bune pentru poze :)) ��
  Mă bucur ca ai făcut și un astfel de articol!����
  Fb: Andreea Olimpia
  Insta: andreeaistoc

  RăspundețiȘtergere
 2. Storytime:
  Prima data cand am fost la Brasov, a fost acum 4 ani cam asa (cand aveam 10) si l-am adorat din prima clipa, am stiut ca voi vrea sa ma intorc aici mereu, si poate candva, sa ma mut aici, e pur si simplu cel mai frumos loc, oamenii sunt atat de faini, totul e atat de fain... ❤

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

2021 Reading Challenge

2021 Reading Challenge
Daniela has read 6 books toward her goal of 25 books.
hide

Goodreads

Instagram