Once upon a time... / Fashion

  "There once was a young girl who dreamed of a Christmas with snowflakes and lots of Christmas lights, but the evil queen wanted to destroy the girl's dreams. She casted a spell and so the snow didn't fall for a while, and the lights didn't lit up either. Still, the woman's magic went away at some point and the winter could not be stopped anymore. Now everything was  white and frozen, exactly as the girl wanted, and her joy was unmistakable."
  Aceasta a fost o mică povestioară, readaptată a situației în care luna Decembrie nu ne-a oferit zăpadă de Crăciun și parcă magia acestuia nu a fost la fel, cel puțin pentru mine. Astfel că m-am bucurat enorm că zilele trecute a ajuns în sfârșit și pe aici zăpada, am fost exact ca un copil în ciuda temperaturilor de -18 grade. Totuși îmi pare rău că nu am avut parte de fulgii de nea atunci când era cel mai frumos, dar e ok și acum.

  Nu pot spune că acesta este un articol de fashion în toată puterea cuvântului, pentru că nu port nimic deosebit. E o combinație de haine tipice acestui anotimp rece, pe stilul casual pe care sunt ferm convinsă că îl abordați și voi deja, dar încadrez postarea la această rubrică pentru că am să să vă spun de pe unde sunt hainele purtate, că poate cine știe, le căutați și voi.
Eșarfă roz: NewYorker - Preț: 36 lei
  Geacă parka roz: H&M - Preț: 200 lei
UGG cu fundițe: C&A - Preț: 70 lei 
 Jeans: NewYorker - Preț: 80 lei 

  În principiu geaca contează deoarece m-au întrebat câteva persoane de unde o pot achiziționa, ei bine este cumpărată de pe H&M online, iar la momentul actual nu se mai află în stoc pe culoarea roz, dar o mai găsiți pe negru, vișiniu și maro din câte am observat.
  Restul nu este nimic wow, am vrut ca abordarea să fie una de copil inocent precum fetița din povestioara mea, deci avem mult roz, codițe, fundițe la UGG-uri, iar pe dedesubt am purtat un pulover, evident tot roz. 
   Călduros, confortabil și adorabil. 

   Noi ne revedem la următorul articol dragilor. V-am pupat^^
 

Comentarii

 1. Ti-am mai spus! Doamne, cât de drăguță și adorabila poți sa fi chiar și la anii pe care îi ai❤❤❤❤ îmi place super mult creativitatea și copila care a rămas în tine ( și sunt sigura ca va mai ramane mult timp ) ��
  Așteptăm de mult timp un articol nou și abia aștept sa vad ce ne mai pregătești ❤❤
  Te pup������
  Insta: andreeaistoc
  Fb: Andreea Olimpia

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

2021 Reading Challenge

2021 Reading Challenge
Daniela has read 6 books toward her goal of 25 books.
hide

Goodreads

Instagram