Review Ruj Lichid Matte Stain - Melkior / Beauty

  Recent cei de la Melkior au lansat 6 noi nuanțe ale rujurilor Matte Stain, iar astăzi eu am să vă vorbesc despre una dintre ele ce mi-a fost trimisă spre testare și petru a-mi împărtăși părerile aici pe blog.
  Până acum de la acest brand eu am folosit doar farduri de ochi care nu pot spune decât că sunt absolut superbe și la un preț foarte bun, dar rujuri de nici un fel. Astfel că prima mea întâlnire cu rujurile lor lichide mate a fost o experiența neașteptată, dar care m-a lăsat plăcut surprinsă.
  Pe site-ul lor  (Melkior.ro) veți găsi cele 12 nuanțe de la aceste rujuri la prețul de 49,90 de lei (cu transport gratuit pentru comenzi de peste 50 de lei), ceea ce constituie un preț destul de ok pentru calitatea produsului, dar hai să vă explic mai îndetaliat cum stă treaba cu rujulețul acesta. 
Despre Produs
  Nuanța pe care am primit-o eu este SERENE, un nude-roze extrem de purtabil cu orice ocazie și potrivit atât pentru machiajele de zi cât și pentru cele de seară de tip smokey. La nuanță cei de la Melkior chiar m-au nimerit, pentru că nu sunt o adeptă a rujurilor închise, nu că nu îmi plac ci pentru că durează mult mai mult să le aplic perfect. 
  Textura rujului este asemănătoare cu a unui mousse de ciocolată în primă fază ce ajută la o aplicare destul de ușoară, asta și pensulița tare interesantă. După aproximativ 30 de secunde acesta începe să se usuce și să capete finish-ul acela de ruj mat, dar care nu usucă buzele foarte tarePigmentația este extremă, iar acoperirea se realizează dintr-o sigură aplicare
  Acum bănuiesc că partea care interesează pe toată lumea este rezistența, și ei bine, da, rezistat până la 6 ore în condițiile în care am mâncat și am băut între timp, dar după această perioadă este necesar să îl reaplic.
  Eu cred că rezistentă este de super bun simț pentru că nu se fărămițează deloc în acel interval ca să zici că rămâi cu ruj doar pe marginile buzelor, problema ar fi că după cele 6-7 ore începe să te strângă de buze și nu prea mai este comod, iar atunci trebuie îndepărtat în totalitate și reaplicat frumos de la capăt.

  Sună destul de bine toate cele de mai sus nu? Păi să fiu sinceră acest produs de la Melkior este cel mai ok ruj mat deținut de mine pe lângă cel de la NYX Lingerine. Rezistanța bună, culoare opacă, finish ce nu usucă buzele și nu se transferă...așadar raportul preț/calitate este fără cusur. 
 Mai am în wishlist încă 3 nuanțe ale acestor rujuri pe care abia aștept să mi le achiziționez.

  Ca și notă eu am să îi acord 5 steluțe acestui produs și acum sunt extrem de curioasă de viitoarele bunătăți ce vor fi lansate de Melkior. Pupicei.^^

Comentarii

2021 Reading Challenge

2021 Reading Challenge
Daniela has read 6 books toward her goal of 25 books.
hide

Goodreads

Instagram