Q&A cu cititorii partea a II-a 2017: cărți, pasiuni, filme, etc / About Me

 A venit timpul unui nou Q&A aici pe blog și mă încântă foarte tare acest lucru, deoarece ador să fac astfel de articole. Deci întrebările din această tură au fost trimise de voi pe Instagram și nefiind foarte multe, acesta va fi un articol relaxant, degajat și nu foarte lung. 
  Următorul articol de acest gen cred că va fi prin februarie 2018, deci dacă până atunci mai aveți vreo curiozitate vă astept cu un mesaj privat pe contul meu de Instagram, unde în mod normal sunt extrem de activă și vă invit să îmi urmăriți postările pentru că încerc să vă arăt chestii interesante, poze de calitate și ,zic eu, frumoase și ocazional găsiți și concursuri. So let's start with the article.

1. Ce țară ai dori să vizitezi?
 Mi-ar plăcea foarte mult să ajung în Anglia și în USA - New York, astea sunt în capul listei la dorințele mele în materie de călătorii.

2. Câte cărți îți propui să citești în 2018?
 Dată fiind situația de anul acesta în care mi-am propus să citesc 50 de cărți, iar în prezent rezultatul e pe la 37, ceea ce înseamnă că nu voi reuși, în 2018 voi plănui să citesc minim 30 de cărți.

3. Ce alte pasiuni mai ai pe lângă cărți și forografie?
 Blogul în sine este o pasiune, pentru că ce fac aici e din dorință proprie și plăcere, machiajele sunt o altă pasiune/obsesie de a mea și hainele deasemenea.

4. Ce carte te-a dezamăgit?
"Cerul e pretutindeni" de Jandy Nelson. Fiind o carte de la editura Epica mă așteptam să îmi placă, ba chiar să o ador, dar a fost o dezamăgire destul de mare și o carte care m-a enervat la culme. 

5. Ce vrei să devii?
 Psiholog și/sau profesoară de psihologie și de ce nu, o bloggeriță cunoscută în țară.

6. Care e culoarea ta preferată?
 De vreo jumătate de an am devenit mai mult decât obsedată de rozul "pudrat", deci cred că aceasta ar fi culoarea mea preferată. Dar sunt fană și a nuanțelor de mov și turcoaz.

7. Care e mâncarea ta preferată?
 Pizza și la capitolul dulciuri ador tiramisu.

8. Care e filmul tău preferat?
 Frozen forever! Olaf is my love.

9. Ce carte ți-a plăcut cel mai mult dintre toate?
 Dacă te referi la una citită anul acesta atunci cred că aș alege seria Alegerea de Kiera Cass, deși mulți dintre voi știți deja că mai am încă 3 serii pe care le iubesc din toată inima.

10.  Ai avut vreodată senzația că ești judecată pe nedrept de către colegii?
 Da, și nu doar de către colegi. Am fost judecată pentru că citeam (ceea ce mă făcea fraieră care nu știe să se distreze), am fost judecată pentru că mereu am ales să îmi cumpăr haine și produse de make-up (unele, nu toate) de la firme care avea prețurile ceva mai scumpicele și instant mi se spunea că am fițe, când defapt eu voiam doar să am lucruri de calitate. (dacă e să dau bani pe ceva prefer să fie mai mulți și produsul de calitate) Am fost judecată și pentru că ascult rock, asta m-a făcut să fiu o satanistă în ochii persoanelor cu un "creier cât o alună" (scuzați-mi expresia, dar dacă nu știi să faci diferența dintre un gen muzical și un cult nereligios atunci chiar se duce lipsă de inteligență sau educație) și am mai fost judecată pentru că nu mi-am dorit să dau de permis imediat ce am împlinit 18 ani. Da, ultima chestie sună total aberant, știu, doar că unora li se părea că permisul și mașina e tot ce contează pe această planetă. Deci, în concluzie, da am fost judecată, cu siguranță încă mai sunt, dar nu îmi pasă. Mereu vor exista oameni care te vor aprecia așa cum ești și mereu vor exista și persoane care te vor judeca și critica în ultimul hal, chiar și fără motiv.

11. Cum a influențat liceul dorința ta de lectură?
 Liceul mai mult m-a făcut să renunț la citit o lungă perioadă de timp, dar, știți cum se spune, mereu te întorci la ceea ce iubești. Așa am făcut eu cu cititul în lasa a 12-a când mi-am reintrat în mână.

12. Ți se pare că domeniul pe care îl urmezi reflectă ceea ce ți-a plăcut atunci? (la liceu se face referire prin "atunci")
 Pe partea de blog cred că se reflectă ceva ce mi-am dorit din totdeauna să fac. Să le vorbesc oamenilor prin poze și prin cuvinte. Nu neapărat în liceu am descoperit acest lucru, eu scriam povești și poezii prin jurnalele mele încă de când eram în clasa a 4-a, dar spre final de liceu am ajuns să realizez că vreau să fac ceva cu această dorință a mea de exprimare...și cam așa a apărut acest blog.
Cât despre specializarea pe care o urmez la facultate, aici e ceva mai greu. În liceu am iubit psihologia și mi-am dorit să urmez facultatea pe așa ceva, dar nu a fost cu noroc acea opțiune, astfel că am ajuns la Asistență socială. Se apropie într-o mică măsură de ce îmi doream, totuși nu suficient. Presupun că îmi voi face masterul mai apoi în psihologie și aș mai vrea ,cândva, să urmez un curs de jurnalism, cred că m-ar ajuta la blog pe viitor.

13. La ce seriale te uiți?
 Foarte multe, dar printre favoritele mele din acest moment se numără Reign, The White Queen, The White Princess, Riverdale și aștept sezonul 5 din The Originals.14. Care este brand-ul tău favorit de make-up?

 Nu am unul de la care să pot zice că vreau să dețin toate produsele lor, fiecare brand are câte ceva ce mă atrage, totuți în mod special am o slăbiciune pentru produsele de la Too Faced deși sunt cam scumpicele încerc pe cât posibil să fac economii uneori pentru a-mi mai achiziționa câte ceva mai wow.
15. Pe cine alegi dintre Cal și Maven?

 Aici se face referire la "Regina Roșie" și normal că îl aleg pe Cal. Maven nu mi-a plăcut deloc de la început.

  Cam acestea au fost întrebările și curiozitățile voastre. Mi-a făcut o mare plăcere să vă răspund, iar până la următorul Q&A știți unde mă găsiți.^^Comentarii

2021 Reading Challenge

2021 Reading Challenge
Daniela has read 6 books toward her goal of 25 books.
hide

Goodreads

Instagram