Esențialele mele pentru lunile reci / Christmas 2017

  Și iată că a venit și iarna, anotimpul acela în care te gândești de 10 ori dacă să ieși din casă și de 20 de ori dacă să îți iei o bluză sau 2 pe tine când în cele din urmă alegi să părăsești sanctuarul călduț.
  Acum la drept vorbind mie chiar îmi place iarna, mai ales să văd cu ninge liniștit cu fulgi mari în ziua de Ajun de Crăciun...De fapt, cred că tuturor ne place iarna doar fiindcă se regăsește această minunată sărbătoare ce aduce liniște în suflet și căldură în inimă. Totuși frigul nu este cel mai bun prieten al nostru, iar eu, o minunată filozoafă ce sunt astăzi, vreau să vă prezint în acest articol esențialele mele pentru lunile reci. Mai exact lucrușoarele must have care îmi fac iarna mai plăcută și călduroasă. So let s start!

 Îmbrăcăminte/accesorii/încălțăminte.
 1. În sezonul rece de obicei scot eșarfele de la naftalină, în mod special cele tip păturică pentru că sunt un accesoriu superb și încă la modă, dar și călduros. Nu ies afară iarna fără o astfel de eșarfă, iar acest lucru o face să fie un mush have pentru mine în lunile reci. 
  În ultima perioadă am purtat-o numai pe aceasta din NewYorker deoarece este în culoarea mea preferata, roz pudrat. I love her. 
Prețul eșarfei: 36 lei
 2. Un alt lucru care există deja în garderoba mea de câțiva ani este clasica și încă purtabila geacă tip Parka. De când a început moda în România cu acest gen de geacă, eu nu am mai purtat alt ceva iarna. Nu fiindcă se află încă în trand ci pentru că, mi se pare a fi singurul model de geacă care s-a așezat vreodată bine pe corpul meu încât a reușit să mi-l și avantajeze. Datorită cordonului ce se strânge în talie, acest model de geacă mă face să par mai slabă, față de cele de fâș ,de exemplu, care sunt absolut horror pe corpul meu. 
  Această parka vișinie am cumpărat-o din Pimkie în 2016, dar încă continui să o port pentru că îmi place tare mult atât culoare cât și materialul.
Preț geacă parka: 275 lei
3. Iar ultimul lucru din această categorie sunt UGG-urile. De vreo 4 ani tot continui să port acest gen de încălțăminte în anotimpul rece deoarece am impresia că, pe lângă bocanci, acestea chiar îmi țin de cald. Eu efectiv mor de frig în orice pereche de bocanci, fie ei îmblăniți sau nu. Așadar poate să zică lumea că UGG-urile par a fi botoșei de casă, pe mine nu mă interesează. Sunt călduroase, iar unele modele sunt și foarte frumoase. 

  De exempu, cele pe care le port eu în poza de mai sus sunt de o culoare superbă de roz pudrat, foarte la modă în ultima vreme și pentru că nu au vreo blăniță pe exterior, arată decent a încălțări de stradă. Eu le-am cumpărat acum o lună din NewYorker și sunt sigură că le mai găsiți încă disponibile în magazine.
Perț UGG-uri: 60 lei
Produse de îngrijire.
  Deoarece nu am nici un produs de maku-up ce îmi este must have în sezonul rece, vom vorbi doar despre 2 produse de îngrijire sau mai bine spus de protecție împotriva frigului crâncen.
1. Crema de mâini.
  Mâinile mele sunt uscate mai tot timpul, dar iarna treaba e mult mai gravă. Frigul îmi transformă mâinile în 2 stafide uscate, astfel că folosirea unei creme este absolut necesară.
  În momentul de față le folosesc pe acestea de la Essence pe care le-am achiziționat de pe Pink Panda, iar la adresa lor nu pot zice decât că le ador. Au o textură densă și grasă ce hidratează mâinile extrem de bine, intră rapid în piele și au un miros foarte plăcut ce persistă undeva la o oră. Deci, dacă aveți și voi probleme de genul chiar vă recomand acest set.
Preț set de creme: 15 lei
2. Balsamul de buze.
  Eu nu pot trăi fără balsam de buze, iar în lunile reci cu atât mai puțin. Mie când mi se usucă buzele ajung în stadiul în care se crapă și sângerează, deci un balsam de buze bun este mai mult decât necesar. 
  Momentan îl folosesc pe acesta de la Sephora, este cu alune și îmi place foarte mult cum îmi hidratează buzele. 
  Dacă și voi sunteți în căutarea unui balsam de buze foarte hidratant, vă recomand să le încercați pe cele de la Sephora, indiferent de aromă.
Preț balsam de buze: 25 lei
Rendom.
1. Ciocolată caldă/cafea/ceai.
   Nu cred că este nici o surpriză că unul din must have-urile mele ar fi băuturile calde. Obseia mea pentru cafea există tot timpul anului, dar iarna ajunge la cote maxime. Aici nu am un anume sortiment de cafea sau de ciocolată pe care o prefer, dar la capitolul ceai îl ador pe cel de mentă.
2. Filmele Disney.
   Copilul din mine iese la suprafață mai ales în luna Decembrie, astfel că ajung să revăt extrem de multe filme Disney în această perioadă. Mă fac să intru în spiritul sărbătorilor de iarnă, iar eu nu pot să concep Crăciunul fără Frozen, Beauty and the Beast sau Cinderela.

  Cam acestea sunt esențialele mele pentru lunile reci. Acum sunt tare curioasă care sunt ale voastre, deci vă rog să îmi spuneți în comentarii ce produse sau obiecte reprezintă un must have pentru voi iarna. Pupici^^ 
Comentarii

 1. Și pentru mine crema de mâini și balsamul sunt esențiale. Probabil nu mă hidratez destul :)) căci sunt foarte uscate.
  -Andreea Olimpia

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. E din cauza ca frigul actioneaza prea tare la exterior si chiar daca te hindratezi, tot o sa ai buzele sau mainile crapate. 😂partea naspa a iernii.

   Ștergere

Trimiteți un comentariu

2021 Reading Challenge

2021 Reading Challenge
Daniela has read 6 books toward her goal of 25 books.
hide

Goodreads

Instagram