Shopping Online - Recomandări de site-uri / Christmas 2017

  Decembrie este cu adevărat o lună extrem de aglomerată datorită pregătirilor pentru sărbători, iar uneori timpul alocat cumpărăturilor poate fi destul de limitat, plus că alergatul dintr-un magazin în altul nu reprezintă neapărat cea mai plăcută activitate, ci mai degrabă poate fi trecut în categoria sporturilor extreme. 
  Cred că toată lumea cunoaște interminabilele cozi de la casele de marcat din magazine. Astfel că am revenit azi cu un  nou articol din seria #Christmas în care vreau să vă prezint niște site-uri ce ar putea reprezenta "locul acela magic" de unde să cumpărați cadouri de Crăciun pentru cei dragi fără să stați la coadă. Deci eu zică să intrăm în "pâine".

1. Îmbrăcăminte și accesorii.
  Clasicele site-uri precum H&M, ZARA,Stradivarius și așa mai departe cred că deja le cunoașteți foarte bine, așa că vreau să vin cu alte recomandări...poate cine știe, nu ați descoperit aceste magazine online până acum. 
  Un site simpatic și cu prețuri foarte bune unde găsiți de la haine în trand și ok ca și calitate, la accesorii de birotică, pentru telefoanele mobile, genți, încălțăminte și multe altele... aici  vorbesc despre SinSay.   
  Este un site asemănător cu cele menționate mai sus, doar că acesta nu a ajuns încă pe val deoarece numărul de magazine fizice din țară este destul de redus, dar credeți-mă că au multe produse faine și consider că merită să trageți un ochi pe acolo. Comenzile vin prin DPD curier (adică cam în 10 zile...da firma aceasta de curierat e praf) și dat fiind că produsele au o varietate așa mare, chiar ai toate șansele să găsești un cadou frumos pentru cineva special.
2. Haine personalizate.
  Aici vă pot recomanda Inskpired. Acesta este un magazin online cu prețuri accesibile de unde puteți achiziționa cele mai cool tricouri și hanorace. Pagina vine deja cu sute de modele de personalizări superbe și unice, dar dacă voi aveți idei mai bune vi le puteți creea și comanda. 
  Hainele au o calitate ok, comanda ajunge destul de rapid, iar chestiile personalizate cu bun gust pot fi unule dintre cele mai originale cadouri pentru persoanele dragi.
3. Produse de machiaj.
   Dacă vă gândiți să faceți un cadou ce constă în produse de make-up sau poate vreți să vă faceți vouă înșivă un răsfăț de acest gen, cele mai bune și variate site-uri cu prețuri pentru toate buzunarele sunt Pink Panda și Make-up Shop
   Am comandat de pe aceste magazine online de nenumărate ori și mereu am fost mulțumită de ambalarea, prezentarea și expedierea produselor. Se găsesc extrem de multe branduri pe aceste site-uri ceea ce înseamnă că aveți de unde alege. 
   Pink Panda este un site ce trimite comenzile din alte tări, chiar de la furnizorii brandurilor ce le-ați comandat, ceea ce înseamnă că produsele sunt originale și la un preț foarte bun.
  Make up Shop comercializează branduri precum NYX, Sleek, Lioele, Milani și alte câteva. 
4. Birotică.
   Agende, linere, pixuri, stilouri, bullet journal-uri și multe altele găsiți pe site-ul deScris.ro. Mi se pare un magazin online mai mult decât superb de unde poți găsi un cadou frumos, de bun gust, util și de calitate.
5. Casă, birotică...cam de toate.
   Unul din site-urile mele preferate este Vivre. Nu am cuvinte mai mari de laudă decât acestea: ABSOLUT GENIAL. Deci aici găsești tot ce vrei și ce nu vrei pentru casă, birou, etc. De la lumânări parfumate, agende căni, prosoape și altele, până la canapele, oglinzi și fotolii. Produsele lor au o calitate foarte bună, eu îmi cumpăr agendele de la ei, dar am comandat și câni și lumânări parfumate. Nu am nici un reproș la adresa acestui magazin online și vi-l recomand din toată inima.
  Cam acestea sunt și recomandările mele de magazine online pe care nu știu dacă le cunoșteați deja sau nu, dar eu am considerat că un astfel de articol ar putea fi util pentru unele persoane măcar^^. 
  Voi ce site-uri folosiți anul acesta pentru a cumpăra cadourile de Crăciun? Sau preferați magazinele fizice? 

Comentarii

2021 Reading Challenge

2021 Reading Challenge
Daniela has read 6 books toward her goal of 25 books.
hide

Goodreads

Instagram