Idei de cadouri pentru EL / Christmas 2017

  Continuând seria de articole de Crăciun, astăzi mă supun din nou voinței voastre și am să abordez un subiect foarte cerut, și anume sugestiile de cadouri. 
  Dacă în primul articol am vrut să ajut partea masculină cu puțină inspirație la alegea cadourilor pentru femeile importante din viața lor, ei bine acum vreau să vin și în ajutorul domnișoarelor și doamnelor ce nu au nici cea mai mică idee de ce să ofere unui băiat sau bărbat.
  Și înainte să începem zic să vă spun ,așa, un mic pont, RENUNȚAȚI LA CUMPĂRATUL PARFUMURILOR. Cred că toți bărbații de pe planetă au un dulap plin de parfumuri de care s-au săturat, deci, hai măcar anul acesta să schimbăm tradiția și să renunțăm la sfântul parfum. Multumesc! 

  Cadouri pentru El.
1. Haine personalizate. 
 Am făcut această recomandare și în articolul pentru femei, dar o voi face și aici deoarece tricourile sau hanoracele personalizate cu bun gust sau cu un strop de ironie pot fi un cadou original și perfect nu doar pentru Crăciun, cât și pentru oricare alt eveniment din an.
 În cazul în care vreți să abordați această idee, am să vă recomand din nou site-ul Inkspired deoarece mi se pare cel mai variat și ok ca raport calitate/preț.
2. Majoritatea bărbaților/băieților nu dețin un portofel, cel puțin din câte am observat eu, așadar dacă știi că respectivul mascul nu posedă un astfel de obiect acum ar fi cazul să îi dăruiești unul. 
  Personal le văd mai ok și de mai mult bun gust pe cele cu fermoar și ceva mai mari, doar să aibă un model masculin. O recomandare de site ar fi eMAG unde am văzut că au niște modele chiar superbe și la prețuri destul de ok. Un exemplu ar fi cel de mai jos care mie îmi place la nebunie și îl văd a fi un cadou superb mai ales pentru un bărbat așa la 25-35 de ani.
3. Puloverele cu motive de Crăciun. 
  Da, știu că am venit cu această opțiune și la femei, dar un astfel de articol vestimentar poate fi un cadou ok și pentru un bărbat/băiat. Recomand totuși să nu fie la fel de colorate precum la femei. Aș opta pentru nuanțe de alb-negru, albastru-alb sau rosu-alb. 
  Modelul de mai jos mi se pare absolut superb. Nu foarte țipător, dar în tematica de sărbători.
4. O boxă portabilă.
  Obsesia pentru muzica tare e un lucru pe care eu nu îl voi înțelege niciodată la bărbați. Dacă se poate, aceștia și-ar monta pe fiecare perete din casă câte o boxă. Cum nu cred câ toată lumea își permite să dăruiasă un sistem complet de boxe care ajunge la câteva sute de lei, consider că o boxă portabilă de calitate ar fi un cadou bun. 
   Ce vă pot recomanda eu ar fi modelul acesta de la JBL ce vine în mai multe nuanțe și la un preț destul de ok pe eMAG. Prietenul meu deține această mini boxă și a zis că are o calitate bună a sunetului, bla, bla, bla...acesta nu este domeniul meu și mă depășesc specificațiile tehnice.
5.  Căști audio.
   Dacă noi femeile suntem mai mult adeptele căștilor mici, bărbații le preferă mai mult pe cele mari. De ce exact, nu știu, presupun doar că cele mari le sunt utile și la jocurile video sau din rețea. Totuși din auzite, pot spune că ar fi un cadou apreciat de partea masculină, mai ales dacă respectivul domnișor are în jur de 16-20 de ani.
  Acum eu nu vă pot spune care sunt mai ok ca și calitate a sunetului și alte alea, dar din ce am mai testat, personal recomand firma Sony. Modelul acesta arată chiar foarte bine, iar dacă vă pricepeți da-ți un ochi și pe la specificații șă aflați și cum stă treaba cu sunetul. Le găsiți pe eMAG la prețul de 250 de lei.
  Și cam acestea au fost câteva recomandări de ale mele pentru ce cadouri puteți oferi unui băiat/bărbat de Crăciun și nu numai. Sper că a-ți găsit acest articol util, v-am pupat^^

Comentarii

2021 Reading Challenge

2021 Reading Challenge
Daniela has read 6 books toward her goal of 25 books.
hide

Goodreads

Instagram