Idei de cadouri pentru EA / Christmas 2017

   A început oficial perioada de dinainte de Crăciun, adică cele mai faine zile ale anului.
*Eu sunt genul acela de om total obsedat de orice înseamnă Crăciun. 
Colindele, împodobirea bradului, beculețele și cadourile. Ador să fac cadouri și să primesc, logic.*
  Astfel că odată cu începerea lunii Decembrie, pornesc și eu ediția de postări #Christmas pe blog cu diferite articole, zic eu utile vouă. Pentru postarea de astăzi am zis să vă vin în ajutor cu o serie de sugestii de cadouri pentru femei/fete.

  Cadouri pentru EA.
 Pentru o femeie/fată este extrem de simplu să găsești un cadou perfect, deși partea masculină intră în stare de alertă de pe 1 Decembrie deoarece habar nu au ce să cumpere femeilor importante din viața lor. (Aici fac referire la iubită/soție, soră și mamă.) Hai să vă ajut eu dragi cititori de orice gen cu 6-7 sugestii ce nu pot da greș.
  1. Prima chestie și cred eu cea mai bună idee pentru orice femeie, cu excepție mamele și mătușile, pentru că vârsta nu se prea potrivește acestui concept este un ADVENT CALENDAR.
  Lucrurile de acest gen au devenit destul de populare și la noi în țară în ultimii ani și sinceră să fiu, un astfel de calendar cu surprize e mană cerească. 24 de ușițe pentru 24 de zile în spatele cărora se ascund diferite bunătăți precum produse de machiaj, de îngrijire a pielii, a părului, bijuterii și multe altele care sunt un must have pentru orice femeie.
  Foarte multe brand-uri lansează anual astfel de calendare, iar prețurile acestora sunt pentru toate buzunarele.
  Câteva din sugestiile mele sunt:
 Advent Calendarul de la Balea disponibil în magazinele dm la prețul de 70 de lei este o bunătate de cutiuță plină cu geluri de duș, șampoane, creme de mâini, exfoliante, măști și multe alte produse de îngrijire în varianta full size, deci eu zic că este o afacere foarte rentabilă și un cadou perfect pentru o femeie/fată.
  Încă un calendar accesibil ca preț este acesta de la Essence care este disponibil pe site-ul Pink Panda la un preț de aproximativ 120 de lei. Acesta conține produse de machiaj, produse pentru unghii și cateva accesorii simpatice.
  Un Advent Calendar ceva mai scumpicel, dar care e plin de produse de machiaj de o calitate foarte bună este cel de la Make-up Revolution disponibil pe site-ul Pink Panda la prețul de 226 de lei.

2. Hainele personalizate personal mi se par o idee foarte bună de cadou nu doar pentru Crăciun cât și pentru oricare alt eveniment din an. Dar aici mă refer la personalizări de bun gust, nu la genul acela de tricouri pe care scrie "Queen" sau "Fetele mișto sunt născute în Decembrie". Eu sincer i-aș da foc unui articol vestimentar pe care ar scrie așa ceva. 
 Pentru articole vestimentare personalizate vă pot recomanda un site care vine cu mai bine de 1000 de sugestii faine pentru voi, dar vi le puteți creea și pe ale voastre după bunul plac.
 Inkspired este plin cu produse de calitate la prețuri foarte bune. Am comandat de câteva ori și mereu am fost pe deplin mulțumită.
3. Puloverele cu motive de Crăciun. Cel mai adorabil articol vestimentar ce nu trebuie să lipsească din garderoba unei femei/fete. 
 Se știe deja că partea feminină are o obsesie pentru haine foarte dezvoltată, ceva absolut normal, deci ideea aceasta poate fi exact ceea ce aveai nevoi mai ales dacă cunoști mârimile la haine ale respectivei domnișoare.
 Astfel de pulovere se găsesc prin toate magazinele posibile în această perioadă.
4. Majoritatea fetelor adoră produsele de make-up, deci ceea ce vă pot recomanda eu la acest capitor sunt seturile de pensule și paletele de farduri. Nu vă apucați de cumparat fonduri de ten, rujuri sau alte alea pentru că nu aveți toate șansele să nimeriți nuanța corectă. Dar, de pensule are nevoie orice persoană împătimită de machiaje, iar într-o paletă de farduri mereu vor exista cateva nuanțe pe care oricum le va folosi, chiar daca nu pe toate, tot v-ați scos.
  Seturi de pensule frumoase și de o calitate ok găsiți pe site-ul Pink Panda.
Acesta este sun set absolut superb la un preț tare bun de 137 de lei.
 La palete de farduri puteți consulta tot site-ul Pink Panda sau dacă banii nu sunt o problemă așa mare, recomand Sephora. O paletă de cea mai bună calitate poate fi folosită ani de zile, deci investiția ar merita cu siguranță.
Paleta pe care v-o recomand eu pentru a realizarea atât machiaje de zi cât și de seară este:
  Too Faced Sweet Peach la prețul de 233 de lei.
 5. Cărți. 
  Fetele/femeile față de partea masculină citește ceva mai mult, iar asta din simplul motiv că un citat sau coperta unei cărți poate să o atragă, așadar o carte bine aleasă poate fi un cadou simpatic și util. 
Recomandările mele în materie de cărți care ar putea să placă oricui sunt următoarele.
  Mica enciclopedie Hygge
 Cartea aceasta este absolut superbă. Simți fericirea și starea de bine emanată de fiecare pagină. 
Găsiți cartea pe elefant.ro sau pe multe alte librării online, cât și în cele fizice. 

  Mica enciclopedie Lykke
  Carte este apărută recent și ar fi un fel de continuare la cea de mai sus, deci de preferat este să le cumpărați pe ambele, astfel setul e complet și fericirea garantată.
Povești de seară pentru fete rebele
  O carte plină de istorie și magie, zeci de povești despre realizările celor mai importante femei ale tuturor timpurilor...cartea ideală pentru orice femeie. Gasiți cartea pe elefant.ro.
6. Cănile însoțite de agende.
  Orice persoană care iubește ceaiul, cafeaua sau organizarea are nevoie de așa ceva pe biroul său pentru momentele de relaxare, iar o femeie chiar are nevoie și de astfel de momente dacă nu vreți să înebunească. :))
  Căni frumoase găsiți în foarte multe magazine precum Pepco, Jumbo, Auchen, etc, iar agende recomand Cărturești deși sunt cam scumpicele sau site-ul Vivre.ro. Aceștia au modele noi săptămânal și prețuri foarte bune.


7. Bijuterii.
  Toate femeile iubesc bijuteriile. Deci ceva frumos și delicat cum sunt accesoriile Pandora ar fi un cadou superb. O brățară cu niște pandantive reprezentative personalitâții respectivei domnișoare zic eu că ar da-o pe spate. 
  E drept că bijuteriile Pandora sunt destul de scumpicele, dar eu cred că merită o asemenea investiție pentru o femeie/fată cu adevărat importantă. 


  Și am ajuns la final cu primul articol din această serie de sărbători. Voi reveni curând cu "Ideile de cadouri pentru EL" și cu multe alte postări #Christmas. Sper că vă vor fi de ajutor aceste sugestii de cadouri și aștept să îmi spuneți în comentarii ce daruri ați vrea voi să primiți de Crăciun. Pupicii.


 

Comentarii

2021 Reading Challenge

2021 Reading Challenge
Daniela has read 6 books toward her goal of 25 books.
hide

Goodreads

Instagram