5 lucruri care mă fac fericită / About Me / Five Things

  Pentru astăzi am pregătit un articol total random, în care vom vorbi cu și despre mine.
  Acum să nu credeți că sunt vreo narcisistă fără scrupule, dar mi s-a părut simpatică idea de a vă spune câteva lucruri care pe mine mă fac fericită, ce îmi dau o stare de bine și îmi aduc un zâmbet pe chip.
  Că tot e luna Decembrie și perioada această de Crăciun în care fericirea este la tot pasul, cred că acest articol se încadrează tare bine în sezon.
  Aștept ca la final să îmi spuneți și voi în comentarii ce lucruri vă aduc bucurie în suflet. V-am pupat^^

1. Îmbrățișările. 
 Alină orice durere fie ea fizică sau sufleteasă, aduc un zâmbet pe chip, fericire și căldură în inimă...o îmbărțișare parcă face ca totul să fie mai bine, iar eu ador această stare. Ador să fiu îmbrățișată de persoanele dragi și să mi se transmită căldură, grijă, iubire, bucurie... tot ce e mai bun poate veni dintr-o simplă îmbrățișare.
2. Cititul.
 Cărțile în esență mă binedispun și doar atingându-le sau mirosindu-le. Poate acesta este și motivul pentru care petrec ore bune prin librării admirând fiecare carte în parte, iar fericirea e și mai mare atunci când descopăr titluri noi ce mă atrag. Apoi începe partea cea mai bună, cumpăratul cărților, cititul acestora și aranjatul lor în propria bibliotecă...doamne, deci atunci sunt total euforică. 
3. Serialele.
 Mai exact, bucuria de a descoperi un serial absolut genial care îmi provoacă dependență încă de la primul episod. Mă încântă maxim idea de a sta o zi întreagă înfofolită într-o pătură pufoasă cu o cană de ceai și uitându-mă la seriale bune. Fericire garantată! (sau cel puțin până în momentul în care termini serialul și urmează să treci prin perioada de "CE FAC ACUM CU VIAȚA MEA?")
4. Ieșirile în oraș.
 Aici nu mă refer la ieșitul prin cluburi seara, ci mai degrabă la după amiezele petrecute într-o cafenea, la cinema sau în mall. Plus că la acest capitol dacă te însoțește și persoana potrivită e imposibil să nu te bucuri de o astfel de zi.
5. Realizările proprii.
 Ca să fiu ceva mai explicită, îmi aduc o fericire și satisfacție maximă momentele în care îmi doresc și muncesc pentru a realiza ceva perfect. Când îmi propun ceva fac tot posibilul să o scot la capăt, iar atunci când reușesc efectiv radiez de bucurie.

  Fericirea are o altă formă în cazul fiecărui om și vine dintr-o infinitate de situații, dar eu astăzi am ales 5 lucruri care știu sigur că mereu mă vor face să mă simt așa. Primele 4 sunt și situațiile care mă ajută mereu să depășesc zilele mai puțin bune, iar asta vă sugerez și vouă. Găsiți acele lucruri/situații care știți că vă vor aduce mereu bucurie în viață și legațivă strâns de ele.


Comentarii

2021 Reading Challenge

2021 Reading Challenge
Daniela has read 6 books toward her goal of 25 books.
hide

Goodreads

Instagram