This is me! / Fashion

  Nu sunt eu vreo expertă în modă, dar încerc cât de cât să combin frumos hainele încât să îmi avantajeze corpul, care nu e nici pe departe 90-60-90 lucru care nu mă deranjează, iar în același timp încerc să mă îmbrac în haine care mă reprezintă ca și persoană. 
  Sunt o fire veselă, copilăroasă și plină de energie, iar asta se vede de la o poștă în garderoba mea. Jumătate din hainele mele sunt roz și emană o inocentă de copil de 5 ani, dar ador asta. Nu voi putea să port niciodată o tinută all back și nu știu dacă sunt cea mai în măsură să dau sfaturi în fashion, dar totuși, după cum știiți, blog-ul acesta este despre orice și îmi place să îl diversific mereu. Vreau ca postările mele să fie originale și să arate exact cine sunt...și ce mod mai bun de a menține acest lucru viu în toate articolele mele decât prin a face ceva și pe aria de vestimentație. 
  Nu am de gând să spun că hainele purtate de mine vor revoluționa fashionul zilelor noastre, dar mă reprezintă pe mine și arată o combinație perfectă pentru anotimpul rece. Călduț, drăguț și simpluț. 
  Aceasta este ținuta pe care am purtat-o zilele trecute la facultate și când am ieșit la plimbare. Extrem de simplă, nici nu era cazul de ceva wow în condițiile menționate, dar eu zic că se vede bine oricum. 
  Am ales un hanorac înflorat care îmi place extrem de mult pentru că e foarte vesel și dulce, parcă făcut pentru mine. Totuși detaliul care îl face să fie ceva mai interesant este acea dantelă albă de la bază care a fost adăugată chiar de mine, deoarece mi se părea că i-ar fi lipsit ceva...și chiar am avut dreptate, acum arată mult mai bine și un pic diferit de ce se tot găsește prin magazine.
  Pantalonii i-am ales negrii doar că au niște detalii care se poartă extrem de mult în ultima perioadă, aici mă refer la broderii, care mie personal îmi plac la nebunie. Da, febra modelelor cu broderii m-a prins și pe mine întratât de tare încat acum când văd prin magazine ceva de genul imediat mă uit la preț și probez. 
  Ca și încălțări am ales o pereche de UGG-uri roz pudrat care sunt foarte cute și extrem de călduroase. Și da, eu sunt genul acela de persoană care nu poartă bocanci iarna decât foarte rar. De ce? Pentru că am senzația că mor de frig chiar dacă ei sunt îmblăniți. Nu înțeleg cum vine asta, dar nu o să mă vedeți pe mine purtând altceva înafara de UGG-uri în anotimpul rece.
   Pe deasupra am purtat o geacă clasică parka vișinie, care pentru mine este un must have iarna. Am impresia că acest tip de geacă îmi avantajează corpul punând accentul pe talie, existând acel cordon ce se strânge în zona respectivă. 
 Hanorac: H&M
Pantaloni: C&A
UGG: NewYorker
Parka: Pimkie  

Comentarii

2021 Reading Challenge

2021 Reading Challenge
Daniela has read 6 books toward her goal of 25 books.
hide

Goodreads

Instagram