Review Blushing Hearts - I Love Make-Up / Beauty

  Subiectul discuției de astăzi este, surprinzător sau nu, make-up-ul pentru că am promis de ceva vreme pe Instagram că voi face un review la acest produs, iar acum însfârșit mă țin de cuvânt.

  Nu pot să zic că blush-ul sau iluminatorul este un must have necesar în trusele de machiaj ale tuturor fetelor și femeilor, pentru că dacă ești genul de persoană care vrea un machiaj extrem de subtil și delicat, doar cât să acoperi niște imperfecțiuni, atunci nu cred că este necesar să deții un astfel de produs. Totuși pentru cele puțin mai împătimite într-ale machiajului, vă sugerez să puneți mâna pe o inimioară din asta. De ce? Simplu, 3 în 1 la un preț super bun.
Despre produs
  Până acum 2 luni nu m-am apropiat de blush din simplul motiv că nu știam cum să îl aplic, astfel a apărut frica să nu arăt ca un clovn, dar în final mi-am luat inima în dinți și am comandat acest produs mai mult pentru aspect, și ei bine, am învățat cum să folosesc un fard de obraz. Clovn nu m-am făcut deoarece pigmentația nu este exagerată, ceea ce pentru un blush este de preferat zic eu. 
Mai bine să aplici un produs de acest gen de 2-3 ori cu pensula până se ajunge la aspectul dorit, decât să rămână din prima o pată uriașă ce nu mai poate fi salvată nici prin blending. 

  Aceste inimioare sunt de mai multe tipuri. Blush în 3 nuanțe, blush și iluminator precum este a mea, iluminator simplu sau în mai multe nuanțe, bronzer, iar combinațiile continuă. Asta arată cât de versatile pot fi 3 astfel de produse, iar cantitatea lor fiind una destul de mare, o să vă ajungă o perioadă îndelungată. 
  Revenint la nuanța de blush din "palețică", aceasta este de un roz cu subtonuri ceva mai închise, maronii aș putea spune, dar mie, pe un ten extrem de deschis, mi se potrivește perfect, efectul este exact ca și roșeața naturală a obrajilor mei. Love it.
  Cele două nuanțe de iluminator nu au un glow foarte exagerat, pe cât mi-aș dori eu uneori, dar aici este doar o mențiune total subiectivă deoarece obsesia mea pentru highlight își spune cuvântul. 
  Avem o nuanță de auriu șampanie cu o strălucire medie aș zice eu, care este perfectă pentru tenurile deschise, dar și pentru cele închise, pentru a fi purtat în machiajul de zi cu zi și un plus simpatic, se poate aplica și în colțurile interne ale ochilor pentru machiajele de orice fel, astfel vi se va deschide privirea instant. 
  Cea de-a doua nuantă este ceva mai închisă, iar pentru subtonul meu nu se potrivește ca iluminator, dar e perfectă ca fard sidefat...mereu se poate găsi o întrebuințare. 
  Apropo, și nuanța de blush este un fard superb. 
  La capitolul rezistență, blush-ul a făcut față mai bine de 12 ore, dar iluminatorul ceva mai puțin, aș zice în jur de 6-7 ore pe tenul meu, iar intensitatea nu a rămas mereu la fel de mare, totuși eu continui să cred că este un produs care pentru prețul pe care îl are (35 de lei) este mai mult decât de bun simț. 
  Varianta pe care o dețin eu este Peachy Keen, iar dacă vreți și voi să vă achiziționați o astfel de inimioară din gama celor de la I Love Make-Up, le găsiți disponibile pe site-ul Pink Panda la prețul de mai sus.

  Ca și notă, eu i-aș acorda 4 - 4,5 steluțe acestui produs. 
Da, îmi place și doresc să îmi achiziționez mai multe din această gamă, dar pentru mine aceste iluminatoare nu sunt chiar atât de wow pe cât și le dorește inimioara mea obsedată de strălucire.

Comentarii

2021 Reading Challenge

2021 Reading Challenge
Daniela has read 6 books toward her goal of 25 books.
hide

Goodreads

Instagram