Toamna este un anotimp pentru suflet / For Soul

  Nu știu cum este pentru voi, dar pentru mine toamna este anotimpul sufletului. De ce spun asta? Pai e relativ simplu.
  Este anotimpul în care eu pot liniștită să mă bucur de o mare parte din lucrurile mele preferate, fără să mor de cald sau să înghet de frig. Sinceră să fiu, dacă Craciunul și ziua mea ar fi toamna, jur că așa aș vrea să fie tot anul. 
  
 Iubesc să citesc sau să mă uit la seriale alături de o cană de cafea sau cappuccino, așa că doar imaginațivă puțin scena următoare. 

"Tu alături de cartea preferată și o cană aburindă într-un fotolui din față ferestrei și cu o pătură pe tine într-o răcoroasă zi de octombrie. Frunzele ce cad din copaci pictează în culori ruginii tot ce vezi cu ochii, iar un soare liniștit mai scapă câte-o rază printre norii adormiți."

  Hai să recunoaștem că este un scenariu de vis care te liniștește pe interior și doar gândindu-te. 
  Exact asta mă face să iubesc anotimpul toamna, liniștea pe care o aduce odată cu venirea ei, care mai apoi își face loc în sufletul meu și în fiecare lucru pe care îl fac. 
  O liniște care la prima vedere ar putea induce tristețe, dar în realitate vorbim despre o melancolie trecătoare ce aduce doar o sensibilitate mai puternică în suflete. 

  Fiind un anotimp în care fizic se resimt temperaturi ideale, rămâne sufletul cel ce tânjește după căldură, iar aici mă refer la căldura ce vine din gesturi mici ce stârnesc acea sensibilitate a anotimpului. 
  E un anotimp în care dragostea înseamnă cel mai mult, iar îmbrațisările sunt cele mai frumoase și calde gesturi.

  Toamna, parcă vezi o altă față a vieții. Totul în jurul tău e mai calm, mai liniștit, sufletele sunt mai calde, iar sensibișitatea și compasiunea par a fi sentimente ceva mai vizibile.

  Sper că v-au plăcut puținele cuvinte alese de mine pentru a descrie anotimpul toamna. Dacă da nu uita să dai share acestui articol pe rețelele de socializare să vadă și prietenii tăi. Noi de vedem data viitoare cu un alt articol, sper eu interesant. V-am pupat^^
 
  P.S. Uitați aici o melodie perfectă ca și fundal de lectură, care personal mi se pare că se potrivește și cu acest anotimp.


Comentarii

Trimiteți un comentariu

2021 Reading Challenge

2021 Reading Challenge
Daniela has read 6 books toward her goal of 25 books.
hide

Goodreads

Instagram