Review Lioele Beyond The Solution BB Cream / Beauty

   Cărțile nu sunt singura mea pasiune, asta dacă nu știați până acum, ci sunt și o împătimită a produselor de make-up. Totuși vă spun de pe acum că nu sunt vreo expertă, nu dețin vreo calificare în acest domeniu și nici nu visez să achiziționez toate produsele posibile și imposibile de machiaj ce tot apar...tot ce vreau este să am un pic mai multe decât strictul necesar în ale machiajului. 
  Astfel că ocazional mai încerc unele produse despre care aud doar cuvinte de laudă la beauty vloggeri, iar în articolul de astăzi vreau ca eu, o persoană total necalificată să vă vorbesc despre un produs care mie personal îmi place tare mult și îl folosesc cu drag cam de o lună încoace.
  Fondul de ten sau BB cream-ul este un produs care după părerea mea trebuie să existe în portfardul oricărei fete, indiferent că alegi să te machiezi mai mult și mai des sau mai puțin și mai rar, așa ceva trebuie să existe. 
  În primul rând pentru a putea corecta imperfecțiunile în situațiile în care este cazul, iar în al doilea rând, pentru a uniformiza nuanța tenului, lucru care întotdeauna face diferența dintre o față obosită și una cu un aspect fresh.
  Dacă ești o persoană care nu are nevoie de o acoperire maximă pentru că nu ai cine știe ce imperfecțiuni ale tenului, îți sugerez să dai la o parte fondul de ten și să treci la un BB cream. 
  În situația aceasta vin în ajutorul tău cu o recomandare a unui produs ce se potrivește tuturor tipurilor de ten, fie el gras, mixt sau uscat. 

Despre brand:
  Produsul despre care vreau să vă vorbesc este un BB cream de la un brand asiatic numit Lioele. 
Nu vă speriați că nu e vreun produs chinezesc care să vă distrugă fața, aici vorbim despre o marcă foarte recunoscută și aprecită în destul de multe țări și de asemenea a prins foarte bine și la noi fiind lăudată de persoanele calificate în domeniul make-up-ului. 
  Cum am spus și mai sus, dat fiind că am auzit doar cuvinte de laudă am zis să încerc și eu un BB cream de la acest brand. Neavând tenul cu probleme, acoperirea unui fond de ten era puțin cam prea mult pentru mine, deci o astfel de schimbare era chiar binevenită.
  Am plasat comandă de acest produs pe site-ul Make-up Shop, iar de o lună îl tot folosesc pentru că sunt extrem de încântată de el și acum înțeleg de ce am auzit doar de bine despre acest produs.
Despre produs:
  BB cream-ul Lioele Beyond The Solution în ciuda a ceea ce este, are totuși o putere de acoperire destul de bună, aș zice eu ca cea a unui fond de ten cu acoperire medie, așadar vorbim și despre o consistență mai densă, deși majoritatea produselor de acest gen au o consistență lichidă, chiar apoasă. 
  Deci din această privință, produsul are de la mine un plus, deoarece nu am tenul încărcat, pielea mea respiră, dar totuși beneficiez de o acoperire destul de bună.
  Acesta vine într-o singură nuanță, destul de dechisă, însă la început m-am speriat că nu mi se v-a potrivi, dat fiind că eu sunt o fantomiță, probabil vreo rudă de a lui Caspar. Dar nu a fost așa, mi se potrivește perfect, îmi uniformizează frumos și nuanța pielii și de asemenea se simte și o ușoară hidratare a pielii.
   Produsul se așează foarte bine pe ten, are și o rezistență destul de bună, cam de 5-6 ore aș zice eu în care arată foarte bine pe față. Plus că are și un miros plăcut la aplicare și ambalajul beneficiază de o pompiță care ajută la dozarea mai ușoară a acestuia.
  Că tot a venit vorba, eu l-am aplicat cu un burețel și așa vă sfătuiesc și pe voi indiferent de produs, pentru că obțineți un aspect mult mai natural la final.
  Ca și preț, cred eu că e unul destul de decent pentru calitatea produsului și cantitatea de 50 ml, aici vorbind despre 56 de lei fără taxele de transport deoarece îl găsiți doar online pe site-ul menționat mai sus la care am să vă las și un link aici.
  De asemenea pe site găsiți mai multe variante de BB cream-uri de la acest brand, unele cu SPF, altele destinate doar tenului uscat și așa mai departe.
  Dacă ar fi să dau un număr de steluțe acestui produs, precum fac la cărți, aș zice că pentru mine este unul de 5 steluțe din 5!
  M-am gândit să mă extind și pe partea de beauty atât cât pot și sunt în stare să dau sfaturi, păreri și recomandări, deci sper eu ca acest articol să îl găsiți util dacă sunteți și voi în căutarea unui produs bun și la un preț decent.

Comentarii

2021 Reading Challenge

2021 Reading Challenge
Daniela has read 6 books toward her goal of 25 books.
hide

Goodreads

Instagram