Luna Iunie în Bullet Journal / Planning

  Da, da știu că am ajuns în luna Iulie și nu am mai postat nimic de ceva vreme, dar am un motiv întemeiat...am avut Bac-ul și dacă vă întrebați cum a fost ei bine petru asta o să am un articol separat cât de curând. 
  Chiar dacă luna Iunie a trecut sugestiile pe care o să vi le dau în acest articol vă pot fi folositoare în organizarea din Bullet Journal a lunii actuale, iar ca și bonus pentru voi, voi face și articolul pe luna aceasta...deci veți avea doua sugestii de feed-uri pe care să le puneți în aplicare.
  Acum că am lămurit și asta să trecem la introducerea clasică și apoi la fiecare pagină în parte.

* Bullet Journal este un sistem de organizare creat de Ryder Carroll, un designer de produs din New York. Cel mai mare avantaj al acestui sistem este că nu necesită nimic deosebit decât o agendă sau un caiet oarecare și un pix sau un creion. Nu trebuie să vă cumpărați nimic deosebit pentru a vă realiza propriul Bullet Journal.
  Bineînțeles că acesta poate fi decorat după bunul plac și după abilitățile la desen și lucru manual ale fiecăruia. Dar în esență nu necesită nimic special.*
  V-am reamintit sau v-am informat (asta dacă sunteți vizitatori noi ai blogului meu) ce este un bullet journal, dacă vreți să aflați mai multe detalii despre modul cum puteți să vă realizați și voi unul, vă rog să citiți postarea mea anterioară "Ce este un Bullet Journal?" http://lifeonthecover.blogspot.ro/2017/04/ce-este-un-bullet-journal.html


  Pentru luna Iunie am ales să încep cu citat motivațional și tare dragălaș, care de altfel este și în dreapta paginii la meniu. Personal m-am simțit mai bine când vedeam zilnic acele cuvinte. 
Mai apoi m-am folosit de un washi tape cu acadele pentru a încadra titlul lunii. Am desenat un balonaș în care am scris 18 ani doar pentru că luna trecută a fost majoratul meu, deci voi puteți să scrieți vară sau distracție de exemplu, iar mai jos am facut un mini calendar unde am încercuit datele cele mai importante. Nimic foarte complex, dar mi se pare că arată foarte bine.
 Apropo la final o să vă arăt și toate materialele folosite, asta ca să vă dau și sugestii de acest gen.
  Clasicul Monthly Log a rămas tot sub aceeași formă și după cum vedeți am avut o lună extrem de încărcată. Si aici m-am folosit de același washi tape cu acadele care de altfel s-a și termint la căt de intens a fost folosit.
  Mda...deci aici nimic special sau nou :))
  Partea mea preferată, Habit traker-ul, e și el înconjurat de acadele, iar în partea în care am rămas fară washi tape am improvizat cu un citat draguț. "Be a nice human." 
  Habit traker-ul mă ajută să îmi monitorizez activitățile precum cititul,postările pe blog sau instagram, zilele în care beau cafea, etc.

 În luna Iunie am integrat în Bullet Journal două secțiuni noi, ca să le spunem așa. Primul lucru este chenarul cu shopping pe care îl vedeți deja în imaginea de mai sus înconjurat de un washi tape care după parerea mea arată ca și glazura de pe un tort :)), dar hai să vi-l arăt mai de aproape.
   Eu sunt genul de persoană care cheltuiește dstul de mulți bani lunar pe lucruri precum cărțile, hainele, obiectele de papetărie sau orice e roz și draguț. 
 Chiar dacă încercarea aceasta nu mă va opri din a mai cumpara lucruri, macar la final o să văd căt am cheltuit.
  A doua secțiune nou abordată a fost cea de economii. Da știu este total contradictorie celei anterioare, dar totuși am reușit să economisesc niste bani...care mai apoi i-am cheltuit pe manichiură, dar hai să uitam asta :)) Și acest chenar este înconjurat de washi tape, dar de data aceasta este unul roz intens cu steluțe colorate.

  Și cam așa a arătat luna Iunie în Bullet Journalul meu. Acum să vă arat de ce m-am folosit pentru scris și decorare.
  Pixul mare și roz este unul ieftin cumpărat din Pepco, cred că a fost 2 lei, dar e super mișto deoarece are cam 10 nuanțe diferite de pastă pentru scris.
 Celelalte două sunt niște grip finepen de la FaberCastell care au costat 2,5 lei bucata și ar trebui să le gasiți în magazinele cu obiecte de papetarie sau în librării. 

Au un vârf subțire care ajută atât la scris cât și la desenat, sunt rezistente și unde mai punem că sunt și foarte accesibile ca preț.

 
 Iar acestea sunt washi tape-urile mele. Toate au fost 1 leu bucata, precum și cel cu acadele care s-a terminat. Le-am cumparat tot așa dintr-un magazin de papetărie.

Comentarii

Trimiteți un comentariu

2021 Reading Challenge

2021 Reading Challenge
Daniela has read 6 books toward her goal of 25 books.
hide

Goodreads

Instagram