Luna Mai în Bullet Journal / Planning


 * Bullet Journal este un sistem de organizare creat de Ryder Carroll, un designer de produs din New York. Cel mai mare avantaj al acestui sistem este că nu necesită nimic deosebit decât o agendă sau un caiet oarecare și un pix sau un creion. Nu trebuie să vă cumpărați nimic deosebit pentru a vă realiza propriul Bullet Journal.  
  Bineînțeles că acesta poate fi decorat după bunul plac și după abilitățile la desen și lucru manual ale fiecăruia. Dar în esență nu necesită nimic special.*
 M-am gandit ca mai întâi să vă reamintesc sau să vă informez (asta dacă sunteți vizitatori noi ai blogului meu) ce este un bullet journal, dacă vreți să aflați mai multe detalii despre modul cum puteți să vă realizați și voi unul, vă rog să citiși postarea mea anterioară "Ce este un Bullet Journal?" http://lifeonthecover.blogspot.ro/2017/04/ce-este-un-bullet-journal.html
  Acum să trecem la subiectul de astăzi, și anume modul cum mi-am organizat eu luna Mai în bullet journal-ul meu. Nu e foarte complexă deoarece nu îmi permite timpul de acum pentru 2-3 luni..începe toată treaba cu tezele finale, banchetul de clasa a 12-a, înscrierile la examenul de bacalaureat, probele orale, examenele în sine, admiterea după, și ce pot să spun decât că am o perioadă încărcată așa că am preferat să abordez totul rapid, succint și simplu.
  Pentru luna aceasta am vrut să fac pagina de Intro ceva mai colorată decât luna anterioară pentru a ieși mult mai în evidență, așa că am abordat o tematică cu flori colorate. Extrem de simple de realizat, după cum observați nu sunt deloc egale, dar totuși arată foarte draguț și se potrivesc lunii mai. Pe margini m-am ajutat de același washi-tape ca și în luna anterioară și cam atât...deci absolut simplu dar de efect.
  Aici am realizat clasicul Monthly Log sub forma unui calendar, personal mi se pare mai dragut așa decât să scriu toate zilele sub forma unei liste.
  Și aici am păstrat tematica cu flori colorate, am notat lucrurile importante ce stiu că trebuie să le realizez neapărat în ziua respectiva, iar dacă mai apar pe parcurs le voi nota mai apoi. Prefer să notez aici decât să mai fac și un Weekly Log unde aș cam irosi spațiu pentru că nu am un program extrem de încărcat ca să fie necesar și acela. 
  După cum vedeți este exact ca și luna anterioară doar că m-am folosit și de niște foi roz pentru a marca cele mai importante evenimente ale lunii.
  Iar ultimul lucru ce l-am realizat pentru luna mai este Habit Tracker-ul care este preferatul meu de altfel, deși luna aceasta i-am schimbat formatul făcându-l puțin mai mare ca în mod normal și îmi cam pare rau că am facut asta pentru că nu prea îmi place rezultatul ca și aspect, dar am să revin la cel vechi din iunie.
  Acesta mă ajută să îmi monitorizez activitățile precum cititul,postările pe blog sau instagram, zilele în care beau cafea, etc. Mi se pare foarte practic ca la final să îți vezi rezultatele și să decizi ce ar trebuie să schimbi pentru luna ce urmează.

 Cum am spus, totul este foarte simplu și succint, dar totuși practic pentru nevoile mele și foarte draguț ca și aspect.

  Sper că vă este de ajutor și acest articol, vă invit să îl vizionați și pe primul din seria cu Bullet Journal ce l-am înserat mai sus pentru a vă familiariza mai bine cu acest concept.
  Vă multumesc că ați ajuns pâmă la finalul acestui articol! Pupici.^^

Comentarii

2021 Reading Challenge

2021 Reading Challenge
Daniela has read 6 books toward her goal of 25 books.
hide

Goodreads

Instagram